自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

del

[ 本文章最後由 ritaor66 於 08-3-4 00:18 編輯 ]

大宅

睛靈勳章

Please check email ! Thanks !

子爵府

原文章由 ritaor66 於 08-3-2 09:48 發表

咁你仔仔幾大呀....佢地可以比佢遂句講ga...無乜所謂啦
當玩吓low...

如果可以逐句講都ok o既,我仔仔今個月21號先夠2歲半~~hehe,你去左喇,你仔仔幾大呀??

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-3-3 02:25 發表

睇相你個仔好似好大個bor....咁佢講野叻唔叻同怕唔怕醜ga
你知啦,去到要同陌生人講野好難ga,最驚佢扭計影響表現
你帶定d佢最like既食物同玩具氹佢啦
我仔星期6 casting完啦,玩完就算,當見識吓low

[ 本文章最後由 ritaor66 於 08-3-4 00:19 編輯 ]

大宅

請問打比你約面試o既電話係幾多號呢?因為呢幾日都有d不知名o既miss call, thank you!!!

原文章由 ~惠惠~ 於 08-3-2 02:13 發表

佢打左俾我約我casting,不過要仔仔ready左先,因為要講野,我要教識佢講先,如果唔識講都費事去casting啦,我應該星期一帶仔仔去

禁止訪問

民房

我仔都去完casting。
問佢地,佢地話3月中會有結果。

唔知其他媽咪問,又係咪話3月中有結果呢? 我顧得個仔黎,都忘記問佢今次會揀幾多個bb哦! 有無人知呢?

子爵府

原文章由 ritaor66 於 08-3-3 07:41 發表

睇相你個仔好似好大個bor....咁佢講野叻唔叻同怕唔怕醜ga
你知啦,去到要同陌生人講野好難ga,最驚佢扭計影響表現
你帶定d佢最like既食物同玩具氹佢啦
我仔星期6 casting完啦,玩完就算,當見識吓low ...

我仔個樣係好老積,haha,我今日都去左lu,佢怕羞呀,所以一定唔得啦,不過我都係諗住試下,可能下次再有機會呢~~haha

子爵府

原文章由 rwkwu 於 08-3-3 22:51 發表
我仔都去完casting。
問佢地,佢地話3月中會有結果。

唔知其他媽咪問,又係咪話3月中有結果呢? 我顧得個仔黎,都忘記問佢今次會揀幾多個bb哦! 有無人知呢? ...

揀2個bb

大宅

我無收到電話呀~~~

大宅

Please check your email ! Thanks !

大宅

我仔仔聽日casting,我都係當玩吓,見識吓,無諗過佢得唔得架

複式洋房

我都收唔到電話 ?

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

casting左LU。。 囝囝比我預期中好,唔怕羞 ,但系講嘢果度唔得,始終佢都系細,我都系當玩下姐

伯爵府

原文章由 細BB 於 08-3-8 18:58 發表
casting左LU。。 囝囝比我預期中好,唔怕羞 ,但系講嘢果度唔得,始終佢都系細,我都系當玩下姐

好似話下個月拍,如果呢個月都無通知我諗就係唔得ga la
不過唔知可唔可以問番佢攞d片段同埋硬照做紀念呢

大宅

今日已經casting完,亞b初初去到唔肯講,但係耐咗後又ok喎,姐姐問佢野都肯講,又肯企定定影相,我甚麼都冇問過,因為無諗過,所以當玩吓算

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ritaor66 於 08-3-8 21:37 發表

好似話下個月拍,如果呢個月都無通知我諗就係唔得ga la
不過唔知可唔可以問番佢攞d片段同埋硬照做紀念呢

E~~~你系未4號去CASTING果個媽媽呀?

[ 本文章最後由 細BB 於 08-3-8 22:22 編輯 ]

複式洋房

原文章由 建男媽咪 於 08-3-8 21:56 發表
今日已經casting完,亞b初初去到唔肯講,但係耐咗後又ok喎,姐姐問佢野都肯講,又肯企定定影相,我甚麼都冇問過,因為無諗過,所以當玩吓算

建男媽咪,
你今日大約幾點到上到去?
我走時有個mani 同個bb 剛入來

[ 本文章最後由 大就小 於 08-3-11 21:46 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

.

[ 本文章最後由 QQLAU 於 08-3-12 01:22 編輯 ]

伯爵府

原文章由 細BB 於 08-3-8 22:20 發表

E~~~你系未4號去CASTING果個媽媽呀?

我係一號bor....你認錯啦

首頁

尾頁

跳至