產前產後

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有無媽咪搵荃灣廣安盧乃本接生(順產)?佢好唔好呀?價錢貴唔貴呀?

AS ABOVE.

大宅

Re: 請問有無媽咪搵荃灣廣安盧乃本接生(順產)?佢好唔好呀?價錢貴唔貴呀?

我都係諗住係港按生,但我就唔係搵佢,(我找了一個女醫生),但我就聽講佢都幾好,話好細心同好有醫德咁話,評價幾高...
係廣按有package,順產好似20,000咁上下(己包醫生費),你可以揀佢都得~

民房

Re: 請問有無媽咪搵荃灣廣安盧乃本接生(順產)?佢好唔好呀?價錢貴唔貴呀?

HI MD,

您幾時預產期呀? 我預產期7月. 我重未決定在廣安定浸會, 你知唔知浸會價錢怎樣呀?

大宅

之前我都做過比較,最後揀左港按,因為覺得佢package好d,例如包bb照燈(有需要)我之前有朋友在浸會生bb照嬁要另計;此外,我又覺得佢個bb房都幾新,有個好warm的感覺~

大宅

我是九月媽咪

大宅

我生二個BB都係

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都係 9 月 媽咪,我會係港安搵盧醫生生, 朋友介紹話出名喎,同埋比較其他醫院價錢都o.k.,好似兩萬蚊留下.

首頁

尾頁

跳至