烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

你地鍾意去和民定魚一丁?

我較like 和民, 尤其是d 伙計好有禮貌, "櫃"在同你take order.

洋房

Re: 你地鍾意去和民定魚一丁?

魚一丁抵食D

男爵府

和民冇得book位,所以未食過...魚一丁就覺得好好味. :-P
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我剛剛先去完和民食lunch,雖然細碟D,但D野好精緻,價錢都唔算貴呀。

洋房

食魚生--魚一丁.
LUNCH OR 普通晚飯--和民.

男爵府

我鍾意去魚一丁

大宅

i have the 和民 credit card since they claim they i can book a table with this card. but i nevermange to book a table even i call them one week in advance! and i always need to queue up!

男爵府

請問魚一丁係邊架?有無地址?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

iccho
銅鑼灣羅素街8號二樓至三樓(近時代廣場) 2834 4438
銅鑼灣世貿中心3 樓 P312 2882 7468
尖沙咀海港城LCX 288號 2957 8909

So 寫道:
請問魚一丁係邊架?有無地址?

洋房

和民就未食過.
魚一丁食過1次,覺得好好食...其中order個旦卷,公仔冷麵,這兩樣我覺得最"正"!上次是同朋友慶祝生日,我地在旦卷上插了支蠟燭,
tsaleung

民房

和民過得去,但份量一次薄過一次,變相加價。

魚一丁係九龍開左未呢?好想試下! :-P

別墅

我成日帶埋一班二班去魚一丁食.
我反而唔知和民o係邊喎.....邊度黎架?

公爵府

講魚生質素就魚一丁正好多, 而其他食物就差不多.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我上個星期六先至第一次去和民,我成三點先去,所以唔係等左好耐。雖然得我兩公婆食唔係叫左好多野,但質素都覺得唔錯(我唔食魚生,所以無比較魚生),而且佢地既服務態度好好,o個度既抹茶雪糕好正 :-P

洋房

我鍾意魚一丁多O的

子爵府

沙田好似有!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

公爵府

和民- more chooses, cheaper, same amount of money can order 5-6 dishes, suitable for 2-4 people.

魚一丁- less chooses, expensive, same amt. of money can only order 2-3 dishes, suitable for more people.

I like 和民.
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

好媽媽勳章

我都係鍾意魚一丁多O的

大宅

魚一丁訂左位仲使唔使等gar, 要等幾耐?

大宅

我覺得兩間都一般啦.....如果要等好耐就唔值得囉....

首頁

尾頁

跳至