論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個賓賓佢湊小朋友同做家務好好, 做左一年都好勤力. 不過個人好直! 我bb將會自己家人湊返. 所以唔再用佢. 我會3月24號送佢走. 她好需要一份工養家. 如果有興趣可以pm我. 我可以介紹給你. 你同佢約interview.

Stella上

大宅

i'm urgently looking for a helper, pls check pm & call me, TQ!

男爵府

回覆 #1 muji 的文章

睇唔到你既pm呀, 你再send過 比我啦. 我收到明天call你!

大宅

回覆 #3 Stella116 的文章

Can u also recommend to me.
I have just pm you.
Thanks.

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我pm左你,請介紹你的菲傭給我,thanks!

原文章由 Stella116 於 08-2-27 21:43 發表
我個賓賓佢湊小朋友同做家務好好, 做左一年都好勤力. 不過個人好直! 我bb將會自己家人湊返. 所以唔再用佢. 我會3月24號送佢走. 她好需要一份工養家. 如果有興趣可以pm我. 我可以介紹給你. 你同佢約interview.

Stel ...

民房

原文章由 Freesia_cat 於 08-2-28 09:36 發表
我pm左你,請介紹你的菲傭給我,thanks!

CAn she speak Cantonese?
can she cook Chinese food ? Are she patient enough to take care of old lady?

thanks

Joyce

別墅

原文章由 Stella116 於 08-2-27 21:43 發表

Stel ...

我個B係初生B, 佢可以handle嗎?
如果可以請pm我資料~

複式洋房

Please check PM. Thanks.

大宅

Hi, pls check pm.

many thanks

男爵府

回覆 #7 Stella116 的文章

各位媽媽,

由於大多人聯絡, 由於工作關係, 未能一一回覆, 敬請見諒. 我的工人已聯上部份太太安排面試. 未聯絡上的, 將會這兩天, 會找你們的. 未給我pm的, 請不用再留了. 因為人數太多, 未能處理.

再聲明一點, 工人到現在的表現係好ok (係一個正常僱主的眼光). 但將來如何, 本人不能保證. 請於面試時, 自己衡量! 謝謝!

首頁

尾頁

跳至