跳至

首頁

尾頁

子爵府

佢鬧我媽死老嘢,向經理投訴,叫個侍應埋來,佢條氣唔順... 走開時仲望住我哋鬧痴線。

大宅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:好氣憤,經典酒樓女侍應態度極差

安定果間???咁衰嘅!無啦啦做咩咁講

大宅

我都試過,係荃灣富x酒樓,遇到超級唔好態度侍應,佢可能見我拖住BB,仲外公同我媽咪,我立即問,你咩事,佢仲大聲超串地答,咩野咩事,執位囉,我立即發火鬧,你咩態度,我比錢黎受你氣,我立刻拎部電話拍片同影相,你信唔信我可令你即刻唔洗係呢行做,佢先驚,立刻走開,經理走黎道歉,我媽叫我算,因為佢有朋友係度做,我先收手,之後個侍應,問我媽朋友,我係唔係影左相放上網,我媽朋友答,你咁衰,比人影你抵死呢個世界就係咁,人善比人虾,仲要動動腦,點樣對付呢D人

子爵府

回覆:hebi_518 的帖子

係安定嗰間

個侍應推住架車隔執隔離枱,撞到我媽張櫈,亞媽推開架車少少,個侍應再推埋來。

媽: 你架車好污糟,唔好撞埋來整污糟我張櫈
侍: 你一陣食嘢都污糟架啦(態度惡劣)
媽: 你咁態度,我話比你經理知
侍: 話咪話囉,死老嘢
媽: 你唔會老嘅

禁止訪問

複式洋房

個間野無改錯名,經典....難食!
我食過一次就blacklist,無試過飲茶咁差

男爵府

置樂果東城個女支客都好串,果次渴我個仔埋來,埋來,超級無禮貌,

大宅

呢間野真係夠經典,我去過一次都怕,經理侍應係好多,但企係到多,果次搭枱,同枱係員工屋企人,叫到成枱野食,個仔又唔肯食係到氹地發脾氣,真係教壞其他細路

大宅

回覆:Almaz 的帖子

鬧番佢

首頁

尾頁

跳至