心聲留言

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

acbeans 發表於 15-5-10 01:19
做裝修就係咁啫!
係架?連工包料?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

acbeans 發表於 15-5-10 01:23
我記得我爺無讀過咩書,佢出街都著得光光鮮鮮,著皮鞋,佢話咁樣先唔失禮人,反觀而家讀過書嘅人,真係屎都 ...
以前D人無咩讀過書,反而會注重一D,而家個D真係。。。。

象牙宮

acbeans 發表於 15-5-10 01:24
係囉!買個靚袋
耐唔時一次,其實諗諗下我真係好多年無買過手袋,最少3年

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:acbeans 發表於 15-5-10 01:19 做裝

原帖由 stkyo 於 15-05-11 發表
係架?連工包料?
係呀!而家啲師傅一工好貴

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:acbeans 發表於 15-5-10 01:24 係囉

原帖由 stkyo 於 15-05-11 發表
耐唔時一次,其實諗諗下我真係好多年無買過手袋,最少3年
我以前買好多袋襯衫,不過而家得番兩個,覺得買咁多都係嘥錢

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:57~

噚日紅十字會打比我,話我個骨髓可能啱一個病患者,叫我再去覆驗多一次,嗰一刻就係諗到唔係咁中呀!

首頁

尾頁

跳至