嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

百獸戰隊玩具

知唔知邊度買百獸王電話平d, 好貴呀, 成9x一個,

請報料!!

子爵府

Re: 百獸戰隊玩具

Try: Wan Chai, Tai Yuen Street"金輝","日昇"
All toys in these 2 shops are cheaper than Jusco, ToysRUs, Sogo etc., and both these shops have 百獸戰隊玩具.

大宅

Anita_Lee ,

我個仔好喜歡百獸戰隊既物品,每個星期日早上9:30都睇.

我只係買左個$10既假百獸王電話給他,我知道真既靚好多,

我見過有間賣70幾但我無咩印象(吾好意思),吾知道係西田玩

具部/銅鑼灣三(月)見到.

大宅

rio

我個仔鐘意到不得了la, 朝早睇百獸王, 夜晚睇超人!

假o既係邊度有呀, 假o既都得la, 因為實在太唔值la

大宅

Anita_Lee ,

我係在屯門買,但我見到好多地方都有得買,如有時在報紙擋
(有d有玩具賣)/我唸可能旺角個間金輝有.
我上個星期日去uny買左幾件超人衫好平,長袖t-shirt q板既
超人特價$39(大約有100,110size)另有外套都是$39,另
我貫左件BAI-DAI既白獸王T-SHIRT送原裝手錶特價$160幾
都好抵,好靚 又有D溥長袖T-SHIRT都好靚$130幾有7折,得閒去睇下

大宅

rio

係咪uny專賣超人衫個counter 呀? 我都要去買番套比個仔, 等佢開心o下先

多謝晒你報料呀! 有o羊好野記住再報呀!

子爵府

最近有些"百獸戰士",巡迴在各玩具店,免費和小朋友合影數碼相,然後可到網址下載相片。

巡迴時間表,請看 :
www.danielco.com.hk/gaoranger
(這是BANDAI玩具的代理)

大宅

hi
我大仔十分之喜歡百獸王..差不多全部有曬..係我老公捨得買比個仔...3佰蚊幾蚊盒,,,我有次見到有野鹿王買,送比個仔喇.係廿幾蚊貨仔.果陣超合金未出,,,未買個假野比佢..我個仔就話,,爸爸話膠黎架..唔好玩..之後已經唔見左....到出左超合金時,,我老公就買左比佢..
每逢星期日,,,我個仔就話媽媽記得錄百獸王呀....讀書都無咁叻...記d戰獸名,,一個都無記錯....比佢激死...........

首頁

尾頁

跳至