懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

36weeks....
飲完水就想去廁所,
簡直人都癲...
夜晚半夜好準時 二小時去一次,
你地係咪咁....

男爵府

原文章由 mrs_chan 於 08-3-4 10:52 發表
36weeks....
飲完水就想去廁所,
簡直人都癲...
夜晚半夜好準時 二小時去一次,
你地係咪咁....

我 37 週 4 又係咁丫..成日 o 假尿...都唔知係咪生得???

大宅

仲要一入廁所, 未除得切條褲,
d尿已經要漂出黎, 激死我....
要用下阿b, d尿片 ( 講笑 )
快d生就好, 我覺得後期比較辛苦...

原文章由 mimi362436 於 08-3-4 10:54 發表

我 37 週 4 又係咁丫..成日 o 假尿...都唔知係咪生得???

[ 本文章最後由 mrs_chan 於 08-3-4 10:59 編輯 ]

男爵府

原文章由 mrs_chan 於 08-3-4 10:58 發表
仲要一入廁所, 未除得切條褲,
d尿已經要漂出黎, 激死我....
要用下阿b, d尿片 ( 講笑 )
快d生就好, 我覺得後期比較辛苦...

但你未足月啵(d人話 37 週先足月)..你家下咪當做定 d收陰部既運動囉..係我地個肚..多住一 day ..對個 b 會好 d..忍忍忍啦..你都係 3 月既 mami..你睇返我之前 post 過..2 月28 日食詐糊添丫..咪重衰~

大宅

我預產期3月尾

原文章由 mimi362436 於 08-3-4 11:08 發表

但你未足月啵(d人話 37 週先足月)..你家下咪當做定 d收陰部既運動囉..係我地個肚..多住一 day ..對個 b 會好 d..忍忍忍啦..你都係 3 月既 mami..你睇返我之前 post 過..2 月28 日食詐糊添丫..咪重衰~ ...

複式洋房

我而家31週2, 都有lee個煩惱, 每日每晚都會呵好多次, 尤其係夜晚, 真係好準時, 每個半鐘就會去一次, 然後差不多到零晨5點到就會肚餓, 仲有, 同時感覺到阿b係肚面醒左, 會不停郁來郁去!

大宅

我而家37週4, 都有lee個煩惱, 成日都會呵好多次, 不過夜晚只係2次度!

但而家成日都有d假肚痛,手、腳又腫又庳,我覺得後期比較辛苦,老公又唔知我點痛苦,真想快d生就好啦...

首頁

尾頁

跳至