親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

國做特價機票去日本,不過只限3月至6月,
我訂左去左板機票,$1990未計稅
你地有冇訂呀?

大宅

去日本那裡呀? 東京? 大板?
有無北海道或九州直航?

子爵府

我訂左5月中去大阪
幫屋企人訂左4月中去bkk
諗緊想去1轉台北

原文章由 Eunismom 於 08-3-4 11:33 發表
你地有冇訂呀?
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真係好扺呀, 但我一早同朋友 plan 好6月去雲南, 無得去東京

大宅

回覆 #1 shirleyleung15 的文章

港龍一樣做promote喎

男爵府

我定咗5月31號一家四口去Bangkok.

大宅

時間許可, 又真係幾抵既

大宅

I can't find it in their website. could you please provide the link?

原文章由 Eunismom 於 08-3-4 11:33 發表
你地有冇訂呀?
Xxxxxxxxcc

公爵府

牛年勳章

http://www.cathaypacific.com/cpa/zh_HK/offerspromotions/offerdetails?refID=dbb0402f822f4110VgnVCM10000010d21c39____&WAcampid=HKO_OFFER_GETAWAYSURPRISE&WAemail=HOME

原文章由 Gisele 於 08-3-4 14:37 發表
I can't find it in their website. could you please provide the link?

大宅

thanks a lot. I am thinking of a trip on May 8.

原文章由 CMMANDY 於 08-3-4 14:42 發表
http://www.cathaypacific.com/cpa/zh_HK/offerspromotions/offerdetails?refID=dbb0402f822f4110VgnVCM10000010d21c39____&WAcampid=HKO_OFFER_GETAWAYSURPRISE&WAemail=HOME
Xxxxxxxxcc

水晶宮

原文章由 小兒兒 於 08-3-4 12:14 發表
去日本那裡呀? 東京? 大板?
有無北海道或九州直航?

有, 港龍都做緊, $1590, 已book了, 係直航, 反而國泰冇直航要在台灣轉機....

大宅

好多日子都爆左..特別係6月尾出發...7月頭回港..
因為7月日本大減價..
我都慢大一步...
只好照完定日子去日本..30/6返港

原文章由 靚寶 於 08-3-4 14:52 發表

有, 港龍都做緊, $1590, 已book了, 係直航, 反而國泰冇直航要在台灣轉機....

子爵府

我都想去日本 & bkk
請問你地係邊度訂酒店平d呀

大宅

我自己一係就同priceline訂..一係自己上網訂
不過兩者價錢都差不多

原文章由 Jomei 於 08-3-4 16:15 發表
我都想去日本 & bkk
請問你地係邊度訂酒店平d呀

子爵府

我問過agent (bkk)酒店價錢
一晚四星級都要$8xx
計落條數好似訂套票仲抵

原文章由 Eunismom 於 08-3-4 16:29 發表
我自己一係就同priceline訂..一係自己上網訂
不過兩者價錢都差不多

男爵府

我今日都book左喇...一行六人去曼谷,都好full呀,幾經辛苦先搵到位,跟住on-line訂票時個visa又唔知發生咩問題,前後reject左我2次,好彩最後第3次都成功

原文章由 linchan 於 08-3-4 13:23 發表
我定咗5月31號一家四口去Bangkok.

水晶宮

原文章由 fi-fi 於 08-3-4 19:06 發表
我今日都book左喇...一行六人去曼谷,都好full呀,幾經辛苦先搵到位,跟住on-line訂票時個visa又唔知發生咩問題,前後reject左我2次,好彩最後第3次都成功

fi,
哈哈, 我都 '行花市', 走上去試下book bangkok 機票,
但係好多日子已full, 唔full 的話, 去程要late afternoon,
回程要early morning.
我最後都係 '運吉'.

男爵府

bird,
我去程3:50,回程就好彩地有18:xx

原文章由 birdbird 於 08-3-4 19:13 發表

fi,
哈哈, 我都 '行花市', 走上去試下book bangkok 機票,
但係好多日子已full, 唔full 的話, 去程要late afternoon,
回程要early morning.
我最後都係 '運吉'.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都book左3月尾去福岡呀, 最衰要係台灣轉機, 不過真係好抵

大宅

我訂左27/6 - 3/7去大板, 好開心可以"甲"倒日本big sales. 第一次日本自由行, 要買定天書, 儲定彈藥

首頁

尾頁

跳至