興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

any comments? what's good/bad ab this model?
thank you!!!

公爵府

原文章由 flyingmom 於 08-3-4 12:23 發表
any comments? what's good/bad ab this model?
thank you!!!

我見到部機都好鍾意 , 不過c6話佢配置低 , 只係靠個SSD硬碟令到部機整體快速又流暢 , 又話只係值十幾蚊成本既藍牙都唔比 , 搵笨 !

不過呢啲野我全部唔埋 , 喺我眼中 , 佢既外型戰勝晒佢既內涵 , 我會繼續得閒就煩下隻c6 , 直至佢買比我為止 , 我要粉紅色 ~ ~ ~

男爵府

如果唔DL野,淨要來上網,CHECK MAIL,CHAT 下,夠用,
我嘟想買呢部比我GF用,不過她要聽歌,可能唔太夠用

除了細同外型好之外,真係無0羊作為.

只於有無BT,見仁見至,有WIFI嘟夠殺,就算加個BT,USB BT嘟係幾十蚊,電話用處多,但NOTEBOOK用BT真係好少,好少,甚至有0的人永遠唔會用到

原文章由 MiuMiuLi 於 08-3-4 20:05 發表

我見到部機都好鍾意 , 不過c6話佢配置低 , 只係靠個SSD硬碟令到部機整體快速又流暢 , 又話只係值十幾蚊成本既藍牙都唔比 , 搵笨 !

不過呢啲野我全部唔埋 , 喺我眼中 , 佢既外型戰勝晒佢既內涵 , 我會繼續得閒就煩 ...

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

我都想買粉紅色,那兒買平d?

大宅

thanks everyone! i also want to know where is cheaper?

複式洋房

你去旺電d舖仔有
吉之島國美 都有
去星際2樓香港代理漢科+$350幫你換到2GB RAM
All You Need is Love!!

大宅

原文章由 LazyPapa 於 08-3-6 15:49 發表
你去旺電d舖仔有
吉之島國美 都有
去星際2樓香港代理漢科+$350幫你換到2GB RAM

剛剛今晚在旺電附近的樓下店舖看見,真係好nice。三千幾,真是很吸引。

不知是否部機著左成日定點,機身比隔離的notebook明顯熱很多,放隻手在keyboard三,四寸距離,感覺明很像一部暖爐,不知道是否容易燒呢?。買時可以詢問一下。

首頁

尾頁

跳至