烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

你地有無吃過荃灣荃威上面問黃仔日本野?

我朋友話佢地d魚生好新鮮, d野又好味, 我都心思思想去吃下.

伯爵府

Re: 你地有無吃過荃灣荃威上面問黃仔日本野?

"黃仔"以前係荃灣眾安街架,d野好掂,我果時成日見佢去街市買野,佢d野真係好新鮮,可以去試,ok
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

心願 寫道:

"黃仔"以前係荃灣眾安街架,d野好掂,我果時成日見佢去街市買野,佢d野真係好新鮮,可以去試,ok

唔知價錢貴唔貴呢?

大宅

我老公都話好正架,我地上年有食過,你地不妨一試,只係我唔啱食~
小路,價錢睇你食mud啦,唔算好平又唔係話好貴(hehe好似冇答咁),但佢地有得claim taxi fee(預你荃灣上去嘛),係食單總額ge5%?左右又有上限的(唔記得喇~),e+我唸仲有卦?
小路,你記唔記得我呀?

男爵府

請問係荃威邊度,第1抑或第2期呢?有乜食物可以介紹?Thanks! :-P :-P

別墅

Pls kindly advise the address .... i want to try too.... thanks.
Victoria

子爵府

好媽媽勳章

黃仔未搬之前我都有去,d

首頁

尾頁

跳至