自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

[email protected] 發表於 14-10-22 17:36
吓.....咁其實佢想做咩??? 你知唔知??

我都好想知黃小龍打泥架目的係乜呢?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:昨天,呢個電話打去我手提,話自己姓黃,係痕

原帖由 姑姑 於 14-10-22 發表

昨天,呢個電話打去我手提,話自己姓黃,係痕身銀行按揭部,想問我 ...

我上星期下午都收到自稱黃生嘅電話,打嚟扮哂嘢話覆返我按揭問題,問我做按層樓資料,

我 : 我冇問過喎,你係邊間銀行?
黃 : 咁你需要轉按嗎?你而家間銀行做緊咩息口俾係你呀?
我 : 我唔知喎,我冇諗過要轉按喎!你係邊間銀行㗎?我幾時有聯絡過你呀?
黃 : 咁冇嘢喇 (收線)。。。。。。。。

唔記得係邊個電話喇,但已報小熊。

呢件事好古怪,各位 jm 要小心,唔好俾人套到料。

大宅

回覆:小心,呢個3467 4457打嚟太過份

男爵府

畀面勳章

伯爵府

2021勳章 畀面勳章

水晶宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

今日都收到 39001577 打黎搵 X 小姐 (我係姓 X) , 佢話自己係香港XXXXXXXXX 打黎 (個名好長 , 講到好似信用咭公司) , 我話唔識你地 , 佢話你唔好收線 聽我講埋先 , 話到我久咭數無還 , 我即時 X 佢白撞 , CHI 線 ga , cut 佢線 , 因我唔會欠咭數亦都無欠人錢

而家 SELL 人借錢 , 手法cheap 到你唔信 , 如果佢咁啱打著個周身債 , 比佢嚇一嚇 , 又搵到條水魚

大宅

好奇怪喎。。。

昨日下午六點零鐘,有個男聽落似後生仔嘅人打嚟搵我,電話係34674454問我食飯未,我就問佢你邊位,乜事?佢問多幾次就哈哈哈哈咁收線。。。。

點知今日六點零鐘,又一個 34674459嘅電話打嚟唔出聲。。。究竟呢啲真係有冇得報警同投訴

翡翠宮

2022勳章 2021勳章 2018復活節勳章

回覆:姑姑 的帖子

子爵府

我答佢唔係

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至