嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

o係佐敦 / 尖咀, 邊度有平既數碼晒相(4R)? 平過$1蚊張就最好.

唔該報料, 謝謝!
做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

天然數碼服務 www.skyphoto.com.hk
$0.5

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我哂開 .... 牛頭 kok 有 $ 0.7 / 張
kodak 不過要 24 小時後取 !

另外見到長沙灣廣場有 $ 0.6 / 張 .... 都係 kodak 紙 , 不過要 48 小時後先可取 !

同埋係 100 張以上先有 $ 0.6 wor , 品質未試 !

原文章由 YYZ 於 08-3-6 20:07 發表
o係佐敦 / 尖咀, 邊度有平既數碼晒相(4R)? 平過$1蚊張就最好.

唔該報料, 謝謝!

民房

我知旺角有間晒相工場
4r 光面 / 絨面 $0.7/張
仲會執色
質數都ok

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

快圖美上網沖曬都係 $1, 唔好可以重曬 wor!

大宅

原文章由 baby7848 於 08-3-28 19:25 發表

天然勁差....衰左無得唔要.....勁勁勁差,.mouth:

天然之前ok架, 不過我最近哂真係差左, d色怪怪地. d相應該係大6哂
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

上網 urphoto 都幾好呀. bk member 仲送20張 (1st time)

大宅

上網 urphoto 都幾好??? where can fine???

大宅

原文章由 maggie8 於 08-3-28 16:37 發表
我知旺角有間晒相工場
仲會執色
質數都ok

請問地址0係邊?
plz pm me~~~
thx~

大宅

原文章由 maggie8 於 08-3-28 16:37 發表
我知旺角有間晒相工場
仲會執色
質數都ok

I want to know as well. Can you send me? thanks

別墅

Please tell me the address, I have many files want to print.

大宅

我o岩o岩先哂左500張相片…但我果d哂得唔錯喎…

請問你哂果時係點差法呢?

原文章由 baby7848 於 08-3-28 19:25 發表

天然勁差....衰左無得唔要.....勁勁勁差,.mouth:

大宅

我都想知個地址, pls pm me, thank!

我知旺角有間晒相工場
仲會執色
質數都ok

大宅

邊度有平既數碼晒相(4R)?

藍田匯景有間都幾便,仲有好多得意野,可以變poster,日曆,等等...
九龍區mtr

民房

可以試下旺角朗豪坊間曬相店, 我覺得quality ok架, digital 4R $0.6, over 300張就$0.5, 即日或者隔日就有相攞. 你可以try少少睇下鍾唔鍾意先, 唔駛等成個星期先知靚唔靚.

民房

另外, 中環怡和大廈地庫有間Kodak Express, 4r$0.8, 200張以上$0.7,即日有相攞, 晒得超靚!5R都係$4咋~, 仲有得坐係到慢慢揀, 不過至正都係影証件相, 呢到有獨立房間影相, 好有私隱, 效果拍得往影樓. 價錢又唔貴, 我年幾之前去影, 好似係$50-60到. 我又試過俾我個BB啲靚靚生活照佢地"飛"background做passport 相, 好似$100左右, 真係無想過呢個價錢會有呢 D quality同service. 不過佢地逢紅日休息. 有D唔方便!

大宅

原文章由 fatpig2006 於 08-4-3 14:19 發表
可以試下旺角朗豪坊間曬相店, 我覺得quality ok架, digital 4R $0.6, over 300張就$0.5, 即日或者隔日就有相攞. 你可以try少少睇下鍾唔鍾意先, 唔駛等成個星期先知靚唔靚. ...

where???thanks! what floor??

複式洋房

原文章由 princesslee 於 08-3-29 12:20 發表
我o岩o岩先哂左500張相片…但我果d哂得唔錯喎…

請問你哂果時係點差法呢?

我都係一向晒開天然, 又ok喎 !
係囉......你地點差法呢?

民房

間舖係上海街嗰邊, 你係朗豪坊地面大堂西武間SK-II有個上海街出口, 出去轉左向前行過巴士站就見到啦
原文章由 violetbb 於 08-4-3 16:41 發表

where???thanks! what floor??

首頁

尾頁

跳至