媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

公爵府

版主

Re: 2002年12月BB會 (Part 116)

Gladys & LOPO
已 update 個 MEMO

Gladys
:-P

伯爵府

gladys: 咁你是旦篤幾個no. 比d 姊妹啦!今期mark 6 好似有3千萬!

julia: 果個女人煲左綠豆沙,我一於唔食! :-x 其實係我唔鐘意食!
亞草著草呀?
bb女 = 恩祺媽 :-)

男爵府

茄 :
鐘意度咪俾你度飽佢lor, 你仲有邊樹想度呀 ?

julia :
你今晚去唔去kwai fong?

gladys :
你d第六感真係好強wo

仲有呀, 你幾時send番327 d相俾我姐
大家好!我叫"晴晴", 我係2002年12月4日出世架 ! 我係媽咪爸爸的心肝寶貝 :-P

公爵府

版主

Gladys
又係第六感?!

你記唔記得 Jojo 話去完海濱公園之後去粉嶺碧湖花園?um我想去巴西燒烤,不過夜晚係咪唔抵食?

伯爵府

鼻:

我要度: 上上下下,前前後後,左左右右!

男爵府

茄 :
你想點度就點度啦
你記住帶定軟尺wo
大家好!我叫"晴晴", 我係2002年12月4日出世架 ! 我係媽咪爸爸的心肝寶貝 :-P

男爵府

carol,
mark6我唔得o架,但有次3T要篤9隻我中左8隻呀 但第2關錯左1隻..連安慰獎都無 :-x :-x

BECKY,
你等我得閒d先啦,andy今晚先返咋
不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

伯爵府

鼻:

sure!講明先,唔準裝假 9 !

gladys:

咁咪好氣頂,差dd!

男爵府

你記唔記得 Jojo 話去完海濱公園之後去粉嶺碧湖花園?um我想去巴西燒烤,不過夜晚係咪唔抵死?

JULIA,
點抵死法呀?
唔係第六感..係好彩 :-P
不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

大宅

Hi all ~~!!Long time no see~~!!

子爵府

julia, carol,

thanks. fever is gone now okay law. hope will not come back ....

i feel quite difficult, as the boss now is very nice, and the workload here is not heavy, no OT, the only thing not good is long short week. so , i'm afraid if the new job outside now is very tough, ................................................
違規內容已被管理員刪除

男爵府

glayds:
ok啦, 你得閒先啦
唔阻你2公婆今晚煙un

男爵府

carol,
頂左幾日啦...不過唔係我就唔係我o架啦 反而我老豆仲氣頂過我..佢係超級馬迷,買左幾十年馬都味試過好似我咁勁 ,但佢又覺得差一隻好唔底...幾晚訓唔著呀

男爵府

carol
pls check pm.

大宅

Carol: 你老闆個老婆咁得閒成日煮糖水比你地食。
[img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/86/D0/F1/i86D0F1FA-EF26-4BF8-B6A7-AB51F6F5D1D6.jpg[/img]

公爵府

版主

Gladys
係啦,篤幾個夾份買!

係抵食至o岩!

Carol
好野,我都唔食綠豆沙!

發瘟
尋日行完啦!

公爵府

Gladys

你差少少就可以做富婆喇 :-P

老鄭

9號又燒烤, 10號又燒烤, 你唔想生飛滋都唔得啦

男爵府

carol,julia,
復活金多寶幾時開??

julia,
bbq我要食腐竹白果糖水

男爵府

5,
eeee...又係你生飛滋時侯喎 你燒唔燒得野食o架?

公爵府

[size=small]Melody

Hello...miss you & Choi Sum very much ar

首頁

尾頁

跳至