心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我就快生啦!好唔捨得呀b踢我種感覺!你有嗎?

bb踢得都幾大力下,有時仲踢中我d"心肝脾肺腎",搞到我好唔舒服!更會踢到我個肚變晒形,好搞笑!

呢種感覺帶給我前所未有既快樂泉源,不過呀b就快會離開我個肚皮"重見光明"啦,我確實有點兒不捨得啊!

男爵府

Re: 我就快生啦!好唔捨得呀b踢我種感覺!你有嗎?

我都有掛住bb係肚入面時嘅感覺,但你唔駛擔心,當bb出左世,又會帶比你另外一个快樂泉源!!

禁止訪問

大宅

My little girl is now 9 mths, I always miss those days while she was inside me, moving, kicking & I miss all those lovely maternity clothes!

:-(

男爵府

佗BB係有好多美麗回憶﹐初時都擔心自己會唔捨得。不過當亞仔出左世﹐反而冇左呢種感覺。因為﹐我已經實實在在攬住佢﹐一切儘在不言中 :-P

大宅

點會呢!~~~~
我仔而家959都有踢我o架...飛毛腿!
不過"鍚媽媽面面"就更加深刻!

大宅

好媽媽勳章

我未生時就無呢種感覺呀 反而好想佢快快出來見我呀 又好想知佢係點樣ka 不過生左之後就好想佢番入我肚就有 因為我覺得佢出左 好似保護吾到佢甘 又怕佢病又怕佢比人欺負...所以覺得反而佢係我肚入而安全D :-P

複式洋房

mwtang 寫道:
我未生時就無呢種感覺呀 反而好想佢快快出來見我呀 又好想知佢係點樣ka 不過生左之後就好想佢番入我肚就有 因為我覺得佢出左 好似保護吾到佢甘 又怕佢病又怕佢比人欺負...所以覺得反而佢係我肚入而安全D :-P

me too...

大宅

我阿B女個時成日喺我個肚番天覆地,踢倒我哇哇大叫
反而我掛住個肚多D,話晒都咁多個月呀??所以我同我家姐
都覺得生完之後唔見咗個肚都有D唔慣!! :-P :-P

別墅

我都係好懷念BB係個肚裡面個感覺. 我一食飽BB就會踢我, 所以而定見到O的大肚媽咪都好羨慕佢O地O家.

男爵府

有呀...好懷念呀....每次我babies 踢我時, 我都好興奮架...哈哈

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都係呀!仲好懷念嗰段'論盡'大肚婆的日子,在肚皮上曾被bb擊中的每一個位置同情況,而家仲好一清二楚兼忍唔住偷笑... :-P :-P :-P

別墅

好懷念bbo係肚入面, 24小時都跟住自己。而家bb3個月大, 又唔似初生時鍾意趴o係我心口訓, 大個仔唔同媽咪訓啦@@
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome

禁止訪問

大宅

我絕對懷念當時o既每分每刻,我可以完完全全獨佔佢

大宅

MING(cat) 寫道:
當囡囡出世後果一星期,囡囡不在肚內,我有種莫明奇妙失落感哈哈!仲會成日摸下個肚!!

我都係!摸慣左,好失落呀

大宅

sherry媽媽 開呢個topic令我諗起,
囝囝三歲幾時,
我同佢講:你BB果時,系媽咪肚入面,
時時好百厭咁踢我架。
囝囝話:我第時唔踢妳呀,我錫妳呀!
簡直"Lum"死

首頁

尾頁

跳至