影視娛樂

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得仔仔演得超好, 女主角就差d, 可能係新人的關係吧!

另外youtube有F4首歌的MV, 好正呀!!

原文章由 小草 於 08-3-26 09:13 發表

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仔仔演戲方面真係有進步,比唱歌好好多

題外話,有無人知孝天果套楚留香播左未﹖我雖然無興趣睇古裝劇,但想睇下孝天做成點~:lol
原文章由 心心媽 於 08-3-27 13:11 發表
我覺得仔仔演得超好, 女主角就差d, 可能係新人的關係吧!
另外youtube有F4首歌的MV, 好正呀!!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我都等佢出dvd才買來看吧﹗

伯爵府

出左大陸長盒版啦, HK$55, 不過我會等方盒個version..

原文章由 張秋 於 08-4-1 16:42 發表
我都等佢出dvd才買來看吧﹗

男爵府

你地有無睇第10集呀. 第10,11講仔仔呷醋, 好鬼正.

現同期追3套台劇, 我最想睇係呢套, 可惜最遲UPDATE係呢套.
另外, 佢地個收視都好底下.

下集好緊張呢.

原文章由 cheapbombom 於 08-4-1 17:11 發表
出左大陸長盒版啦, HK$55, 不過我會等方盒個version..

水晶宮

原文章由 bng0306 於 08-4-10 11:25 發表
你地有無睇第10集呀. 第10,11講仔仔呷醋, 好鬼正.

現同期追3套台劇, 我最想睇係呢套, 可惜最遲UPDATE係呢套.
另外, 佢地個收視都好底下.

下集好緊張呢.

...

仔仔呷呀吳建豪醋, 直情係成套劇最精采的一部份

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢地好好笑呀~:lol
下集講Leo搞掂葉子比佢影相,又有阿豪同陸怡既發展,好想快d睇~
原文章由 上校車 於 08-4-10 11:29 發表
仔仔呷呀吳建豪醋, 直情係成套劇最精采的一部份

水晶宮

原文章由 小草 於 08-4-10 13:38 發表
佢地好好笑呀~:lol
下集講Leo搞掂葉子比佢影相,又有阿豪同陸怡既發展,好想快d睇~

有時看到仔仔明明要愛, 但又喧不出口, 有些鄧他們著急, 下一集真妙啊, 吳建豪出手迫仔仔表態, 好期待啊

小馬跟陸怡, 要怎說呢, 好像欠些甚麼 ? 關穎老了很多呢, 但很難想像她接近三十歲 (好像是三十出頭)

版主

可能陸怡對小馬仍有保留吧,好怕當小馬知道她與阿豪之間的過去,會怎樣的受傷... 會不會輪到他避起來...
原文章由 上校車 於 08-4-10 13:53 發表
小馬跟陸怡, 要怎說呢, 好像欠些甚麼 ? 關穎老了很多呢, 但很難想像她接近三十歲 (好像是三十出頭) ...

水晶宮

我自己覺得, 劇情發展必定是小馬知道陸怡與阿豪之事, 就這三人(加埋能真) 便是4人, 兜兜轉轉起碼可以寫三至四集

倒是很期待能賢跟許樂, 雖然平淡, 但看得人不亦樂乎

版主

喺攝影棚既仔仔,真係好帥呀!

唔知陸怡同阿豪會唔會喺番埋一齊呢...

大宅

原文章由 rclamlam 於 08-3-8 12:35 發表
我朋友話我知, 呢套反而好睇過惡2吻喎.

我都會睇呢套, 因為有仔仔.

I also think that this one is better than Kiss 2. Really enjoy watching this.

琥珀宮

等我又去開黎睇下先,嘩!我手頭係線上追緊《On Air》、《沒有玫瑰的花店》及《命中註定我愛你》韓、日、台,依家又要追埋理套,語言混亂、劇情混亂。但心又太痕喎,你地講得太好睇勒!仔仔我又鍾意。

水晶宮

都係果句, 愛死仔仔
佢呷醋個樣真係好可愛
但下一集講到佢同陳妍希有誤會,
仲involve 到關穎, Oh my goodness

水晶宮

原文章由 SandyKL 於 08-4-19 14:11 發表
等我又去開黎睇下先,嘩!我手頭係線上追緊《On Air》、《沒有玫瑰的花店》及《命中註定我愛你》韓、日、台,依家又要追埋理套,語言混亂、劇情混亂。但心又太痕喎,你地講得太好睇勒!仔仔我又鍾意。 ...

沒有玫瑰的花店, 買了但提不起勁去煲

琥珀宮

睇左第一集,平平無奇,有少少悶添。

仔仔仍然好靚仔,但王傳一,唔得,見到佢個整得好凸出既鼻,感到好唔順眼,佢係《惡魔在身邊》時,雖然鼻係扁,但五官咁先配合到嘛,果時順眼好多,感覺比依家好得多,佢整得真太貪心勒。有個鏡頭,與仔仔拼埋一齊,明顯比左落去,仔仔既輪廓真係好好。

陳研希樣子好標青,笑起上黎有d似徐若瑄,佢演得唔錯,好自然下。

有人話理套好睇過《命中註定愛上你》,如果比第一集,理套輸哂。期待之後果d會有高潮,唔係就太浪費仔仔勒。

子爵府

到第3集之後會好睇好多
仔仔演技依然讚呀...
至於同命中比較....2套的劇種完全唔同,感覺都唔同
但對f4 fans嚟講......真係可以頂下癮
唯獨美中不足係少咗jerry
原文章由 SandyKL 於 08-4-20 00:18 發表
睇左第一集,平平無奇,有少少悶添。

仔仔仍然好靚仔,但王傳一,唔得,見到佢個整得好凸出既鼻,感到好唔順眼,佢係《惡魔在身邊》時,雖然鼻係扁,但五官咁先配合到嘛,果時順眼好多,感覺比依家好得多,佢整得真太貪心勒。有個鏡頭,與仔仔 ...

琥珀宮

我會堅持睇落去,第一集雖然係悶,但有仔仔頂住。陳研希好有明星相,我從來唔知道台灣有個咁既女藝人,佢出場時,企係酒店大堂,我係度諗,理個女仔好搶眼,果時冇諗過佢就係女主角。

如果小馬角色可以換成由言成旭演就好咯! 一山不能藏二虎,咁可能要改劇本囉。

原文章由 edentiffany 於 08-4-20 00:33 發表
到第3集之後會好睇好多
仔仔演技依然讚呀...
至於同命中比較....2套的劇種完全唔同,感覺都唔同
但對f4 fans嚟講......真係可以頂下癮
唯獨美中不足係少咗jerry
...

水晶宮

女主角陳妍希, 是在換換愛中, 做楊丞林的好朋友, 只是配角, 想不到, 這套已經擔正

佢幾有大S 的影子, 但演技尚需磨練

再睇落去, 你會覺得她跟仔仔好登對呢

伯爵府

簡單問一句, 一共有幾多集? 又播到幾多集? 我可能日內會開始煲..希望睇得黎已播完..不用吊癮!

原文章由 上校車 於 08-4-20 10:54 發表
女主角陳妍希, 是在換換愛中, 做楊丞林的好朋友, 只是配角, 想不到, 這套已經擔正

佢幾有大S 的影子, 但演技尚需磨練

再睇落去, 你會覺得她跟仔仔好登對呢 ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至