心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

我個朋友想缺心去減肥(現在都幾肥下),請問去邊間出名鋪頭會好D唔會俾人屈錢i感覺,當然一定廋到身啦!thank you!

請大家俾些意見,我個朋友想缺心去減肥(現在都幾肥下),請問去邊間出名鋪頭會好D唔會俾人屈錢i感覺,當然一定廋到身啦!成個療程要幾耐同幾錢,而我個朋友打個電話問過收身堂,成個過程包晒Total俾$二萬八,(每月分期$1500)其實低唔底,請問報名前俾錢要注意D乜,thank you

大宅

Re: 我個朋友想缺心去減肥(現在都幾肥下),請問去邊間出名鋪頭會好D唔會俾人屈錢i感覺,? />
千奇唔好信呀,我之前參加Beauty concept 三萬蚊話減20-30lbs,點知一磅都減唔到,個consultant之後仲吋過碼頭古里,話係我自己身體問題,鬼唔知呀,自己攪得掂唔洗比錢你代啦,參加之前佢地夠話三萬蚊全包啦,跟住做treatment時就成日煩你買而樣個樣,講真上得去而d地方都雨左比錢,但唔好慢慢陰d陰d呀........總之,我個人經驗所得,而d地方係可以幫到你,但你就雨左個價錢係佢你你講的三倍....之前,我朋友去左瑪花,減左30lbs,開先話3萬幾,最後埋單10萬幾 .......

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 我個朋友想缺心去減肥(現在都幾肥下),請問去邊間出名鋪頭會好D唔會俾人屈錢i感覺,? />
我都話去搵公司減,但學我老公話齊,人地劉X玲就可以二萬幾,你呀...冇十萬都出唔到門口啦!!!我諗真係每個人減既療程都唔同,當然你想減十拎磅既,可能真係二萬八,但我諗要減3-40磅以上既,真係冇十萬都唔得呀!!!

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

我都聽人話要埋單10萬幾先出到門口........

大宅

janet 寫道:
我都話去搵公司減,但學我老公話齊,人地劉X玲就可以二萬幾,你呀...冇十萬都出唔到門口啦!!!我諗真係每個人減既療程都唔同,當然你想減十拎磅既,可能真係二萬八,但我諗要減3-40磅以上既,真係冇十萬都唔得呀!!!

劉X玲做代言人更係吾使$lar, 仲有$收lar!!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

如果真係決心減肥,去參加米絲洛營養顧問都好,我朋友試過係個度減o左十幾廿磅,不過佢o地淨係做顧問,其他要靠你自己跟足餐單食法同埋做運動。

男爵府

米施洛幾好,是營養減肥.

我用了三什多元減了十多磅,但要自已做運動及依菜單,都不算太辛苦

大宅

真人真事....
我就試過去瑪flower減肥喇,真係

男爵府

畀面勳章

係呀,我好多年前都係去瑪花減肥,但係佢d藥水真係好難頂,早上就冷,晚上就熱,有幾次重吾記得拎underwear,攪到要濕住個patpat番工,而且佢地吾會一次過話比你知要做幾多個課程先得,佢會一路一路0廿sale你,我吾肯就無再做落去,點知成一年之後,佢都重打比我,話比dis我,我話我有左bb,佢又同我講,叫我生完再call佢,我當然無采佢啦,所以我果次就無左兩萬幾,但一磅都減吾到,而我個fr係唐安x到就用左四萬幾,都係減吾到,所以真係想好似電視d呀姐0廿fit,真係要比多好多錢先得呀!

大宅

我岩岩生完去左而家肥媽果間到減...用左20000.....減左15磅到啦...係食藥既....又中又西咁...仲要做機...做機都痛痛地....食藥頭頭食到好辛苦....我用左個半月減哂...

本來都想做運動減...但係真係冇恆心.....

大宅

I joined MSL nutrition ctr b4 n it worked for me. But need to follow the diet meal n work on exercise real hard. It cost $4000 only. For those beauty ctr,I also try their slimming program but it never work on me.

男爵府

Hi caffey,

好耐無上BK la..妳點ah..我依家努力減梗肥...仲有15磅就返到以前磅數...我都係做機同打波....你有無打波ah...我係三月份打左7場波...記綠尼 ka..囡囡都有3個月大...好可愛..
D friend 笑我話生活照舊..返到屋企仲有個 BB 玩下..幾寫意 wor...

男爵府

最好既減肥公司咪係自己囉! 你比幾萬銀人地使, 都係要你節食, 如果戒唔到口, 餐餐成碗飯, 出街食一大碗餐蛋麵加凍檸茶就死梗!

我都係果句,
"少油少鹽少澱粉質多菜戒零食宵夜睡前30下sit up"
唔使好快就瘦曬!

到時果幾萬蚊, 夠你買好多好多靚衫著啦!

美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

男爵府

我都覺得做運動減最好,但係真係要有恆心同有人支持,我時常想做運動減,但好多時要照顧囡囡,想出去公園跑步都不可能. 如果有好幾個媽咪一齊想減肥,同時住同一區,可以一齊做運動,分兩班,一班做運動時,一班照顧小朋友,一會兒交換,大家可以做到運動,可以交流照顧BB心得,幾好呀!!!!如果真有媽咪想這樣做,同時住在大埔,一定要叫我,謝謝! :-P (因為我肥左20P,一點都減不到,細碼轉大碼,老公時常笑我,唔開心呀!!! )

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我同你差唔多一樣,我以前未婚前都去過荃灣呢間"瑪X"減肥中心減肥,,開始時就只俾8仟多元(約18堂左右),佢地係用有約水既繃帶包身,而且係好凍,而且佢地無俾減肥餐單俾我,只係同我講有咩食得,有咩唔食得,要我日日都要寫低自己每日每餐食咩野,到最後只係減到3磅(主要係我食少左好多野咋),最後有3堂我都無去(因無心機再去),後隔左兩三個月佢地有人再打俾我不停叫我番去減肥,我都唔彩佢!
以上係我真實個案,大家也可作參考!所以我對呢間減肥中心完全係無信心架!!!

[quote]
禧禧豬媽 寫道:
真人真事....
我就試過去瑪flower減肥喇,真係

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都係結婚前 join 左瑪 x , 頭1 個月就減左 12 磅, 但洗左 7 萬幾, 之後就一直無減到磅 ... (開頭瑪x話6個月, 我可以減 25 磅) :-( :-( :-(
可惜生完 bb , 肥返晒, 仲多左好多磅肉

大宅

只知道修身堂一定得~因為欣宜都係咁減~不過一定好貴囉!!!但係咪間間都係咁...因為一開頭一定會減到...不過一唔join佢地d咩course呀就會直線上升返嫁啦....我有朋友都係咁樣....白白冇左幾萬銀...唉.......

I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

禁止訪問

DEL

別墅

做運動, 每日3-4餐(早,午, 下午茶及晚) ,每餐食70%飽, 晚餐3小時後才睡, 少鹽少糖.

Angela

首頁

尾頁

跳至