跳至

首頁

尾頁

大宅

如題~~

我有同妹豬留,不過佢唔係次次都俾我幫佢扎頭....

你地呢??

大宅

原文章由 Jackievv 於 08-3-9 13:38 發表
如題~~

我有同妹豬留,不過佢唔係次次都俾我幫佢扎頭....

你地呢??

我囡有時都未必肯紥,但工人姐姐同佢紥就多數乖乖咁坐低,我會帶她坐在鏡前紥,咁她多數會肯囉~~

大宅

好媽媽勳章

我肥女好喜歡扎邊呀,我同女女話不如剪咗去啦,肥女就話唔好啦,扎邊好靚呀,又常常要選頭飾,今日扎那款,明天又扎那款,肥女好enjoy呀,你們都試下同她買不同的頭飾,這樣可能令到她喜歡扎邊呀
:-P :party: :weapon: :wink: :lol:

大宅

原文章由 loverlymama 於 08-3-11 17:10 發表
我肥女好喜歡扎邊呀,我同女女話不如剪咗去啦,肥女就話唔好啦,扎邊好靚呀,又常常要選頭飾,今日扎那款,明天又扎那款,肥女好enjoy呀,你們都試下同她買不同的頭飾,這樣可能令到她喜歡扎邊呀 ...

我都買左好多,不過佢會抆佢出黎,搞到個頭好似"顛雞"咁......
次次出街都要帶把梳....

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

卡樂B都係咁,尼頭幫佢扎得靚靚,轉頭又整到亂晒,D髮夾又鍾意抆出尼,唔通9月8日嘅B女都係咁……唉!

原文章由 Jackievv 於 08-3-12 00:55 發表

我都買左好多,不過佢會抆佢出黎,搞到個頭好似"顛雞"咁......
次次出街都要帶把梳....

大宅

呢幾日訓之前99同妹豬扎"貼頭3爪邊",到第日訓醒解左條邊,之後個頭靚好多,好似人地電曲左咁~~

首頁

尾頁

跳至