跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

Re: ***03年4月精靈BB(PART 3)之我o地1歲啦!***

Mag 寫道:
[quote]
mmak 寫道:
[quote]
嘉理子 寫道:
想佢大個又唔舍得佢再唔係bb。

me too !![/quote]
me three !!

我地要好好享受bb一歲前既日子!![/quote]
me four!!!!
歷歷1歲後我應該唔會再有機會可以再享受bb1歲前的日子啦!

子爵府

醒目開學勳章

Re: "03年4月精靈BB(PART 3)之我

Cindy媽咪,
仲唔走?咁勤力比d驚喜你......

大宅

Xanthe,

比妳[林]死Cindy媽咪啦, 噉大個咀噉咀落去, Cindy媽咪, 暈左未呀?

maylie

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

maylie,

咪正正係俾碩仔傳染左, 我已帶口罩, 但可能同房啦, 所以我家陣都咳, 已開窗等空氣流通d.

明天我hubby會照顧佢先, 我去完Candy屋企再join佢地, 仲未諗到去邊, 因為2個都病, 老公又剛做完手術出院, 都唔係太想去街, 但生日蛋糕一定有.

catnapper

maylie 寫道:
catnapper,

妳仲咩病左呀?咩病呀?有無看醫生?碩仔仲病緊果喎, 妳千祈要戴住口罩照顧佢喎, 如果唔係傳染左比佢就慘lor.

咁妳明天參與43gathering碩仔由邊個照顧?佢聽日生日喎,點慶祝呢?

maylie

大宅

catnapper,

咁妳今晚早啲訓la, 休息多啲, 妳老公剛做完手術出院, 咁妳更加要保重身體la, 妳要照顧兩個呢.

maylie

男爵府

maylie 寫道:
catnapper,

咁妳要好好照顧碩仔了,要更加小心唔好凍親,夜晚比佢穿睡袍或用薄被包住(尤其肚肚),以免他踢被,近來這些天氣真麻煩.

maylie

agree agree
保重

伯爵府

catnapper : 妳要保重身體呀?碩仔好d未呀

大宅

catnapper's son - 碩仔b,

Happy Birthday.
身體健康, 病菌快快遠離.
快高長大

maylie

大宅

To : 碩仔b (catnapper 仔仔)

[size=large]Happy Birthday to 碩仔b!
身體健康、快高長大,越大越型仔!

" mali mali hung" 病魔從此遠離碩仔b!

大宅

Xanthe,

真係俾你[林]死 law,咁大個咀咀落o黎,又咁肉緊,仲唔暈咩......

maylie 寫道:
Xanthe,

比妳[林]死Cindy媽咪啦, 噉大個咀噉咀落去, Cindy媽咪, 暈左未呀?

maylie

大宅

Mag & Xanthe,

真係多謝你地。 有時做到煩煩地,睇到你地d message,收到d意外驚喜,真係會笑左出o黎o架....

子爵府

[size=xx-large]碩仔b,

[size=xx-large]生日快樂!! 大個記得孝順daddy/mummy ah!

大宅

To: catnapper's son, 碩仔b
It's your birthday! Hope your birthday brings you everything that makes you happy.

子爵府

醒目開學勳章

[size=large]祝碩仔b生日快樂,身體健康,活潑精靈!

大宅

[size=x-large]祝碩仔生日快樂,身體健康!!

男爵府

各位媽咪
您地好呀!我路過架咋!
我係04年4月既準媽媽呀!我呀b仲未出世,心情很緊張啊!
祝你們所有bb[size=xx-large]Happy Birthday!

子爵府

甜心糖糖,

我代 各位 "03年4月精靈BB" & mami, 多謝你 !!

唔洗緊張架, 保持心情輕鬆最緊要, 我陀果時都係成日笑保持心情輕鬆, 我呀b出世2days 就識笑啦, 佢依家成日無啦啦都笑一餐 !

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

Catnapper,

祝"碩仔" 生日happy,[size=medium] 精神爽利, 身體又fit .........恭喜恭喜!!

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好多謝各姊妹的祝壽card&詞, d公仔同card好靚, 我有抱個仔係電腦面前睇話係d姨姨sent, 唔知佢明唔明呢.

我自己真係好希望佢身體健康同快高長大, 咁我就開心lu.

今晚我地一家三口去左黃金海岸食buffet, 同行下, 返到屋企先切蛋糕, 阿仔都唔知咩事, 係咁wei個蛋糕, 真攪笑.

catnapper

子爵府

catnapper,

再送多張card比你丫, 43 gathering 你有無出席呀, 我車左Icy 去Candy屋企就走左啦, 見唔到你面tim.....

12點幾啦, 你唔舒服早d訓啦........
你有無飲過"川貝燉雪梨"呀, 止咳好有效架 ......^___^

首頁

尾頁

跳至