美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題﹐一向都無用eye cream, 而家想開始用啦﹐有無好介紹﹖

大宅

你從來都無查開眼架. summer 就哩到, 通常都唔會用eye cream, 用eye jel 的, 除非你對眼係好乾啦.

別墅

原文章由 Minniechung 於 08-3-10 00:51 發表
你從來都無查開眼架. summer 就哩到, 通常都唔會用eye cream, 用eye jel 的, 除非你對眼係好乾啦.

原來如此﹗有無eye gel 介紹呢﹖

洋房

平價: olay
貴d: clinique all about eye
最貴d: 雪花秀閃理眼霜

禁止訪問

別墅

原文章由 MumShiu 於 08-3-11 15:23 發表

你本身乾唔乾先?
如果有眼紋/魚尾紋太勁,最好就眼精華素+眼霜
如果有好勁黑眼圈,真係好sorry,搽咩都好難去,真係要靠健康生活、食多d藍莓素,我自己就食緊asana補眼素,都ok
最好食埋維他命e,因為可以令d血行快d,'魚' 血唔會積 ...

本身都吾乾﹐但瞇起眼時發覺眼尾開始有2條短眼紋﹐所以想保養下對眼。

複式洋房

mtm eye mask 同 eye cream 都好用, 由其係
Custom-blended Eye Mask
Custom-blended Intensive Eye Care Complex (30mL) 及膠原蛋白眼膜12對

專為個人調配的精華素配方,針對眼部肌膚需要,能徹底解決累積性的色素問題,有效淡化黑眼圈,同時趕走幼紋、皺紋

蘊含純正100%膠原蛋白眼膜,有效豐瑩眼部肌膚,即時撫平細紋
配合具有卓越保濕鎖水功效的Custom-blended Intensive Eye Care Complex,加倍緊緻眼部肌膚,收緊浮腫眼袋,明眸立即再現!

男爵府

Swiss Balabce eye gel......good..!
好爽...又容易吸收!

水晶宮

gycel

大宅

原文章由 YANGI 於 08-3-17 20:38 發表
mtm eye mask 同 eye cream 都好用, 由其係
Custom-blended Eye Mask
Custom-blended Intensive Eye Care Complex (30mL) 及膠原蛋白眼膜12對

專為個人調配的精華素配方,針對眼部肌膚需要,能徹底解決累積性的色素問 ...

mtm既 eye cream要幾多錢呀??

大宅

Jurlique eye gel

子爵府

SWISS PROGRAMME/LA COLLINE/LA PRAIRE (呢隻未用過)都應該OK

大宅

我有2枝la colline eye gel, 上年年尾SaSa特價時買的, 因存貨太多用唔晒, 想平讓, 全新未開封兼有barcode sticker, $650一枝, 如果一次過要晒2枝可$1,200, 有意請pm我, 面交!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

別墅

我用avene , 唔錯

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

eye gel

廣告文章.

[ 本文章最後由 小慧 於 08-3-21 19:15 編輯 ]

大宅

NuSkin 的 Idealeyes 去 黑眼圈好好, 另 Intensive Eye Complex 可滋潤眼的周圍. 眼旱紋都少d!!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

複式洋房

Orgins

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我眼下出現咗d紋喇, help!!! 平平哋的, olay及neutrogena的ok嗎?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

我就用緊Menard Embellir eye cream(有靈芝成份),很rich,去乾紋極佳,原價$1800,會員有9折。

首頁

尾頁

跳至