論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我的工人做了半年。成日都係要叫先做﹐叫一叫做一做。做O野總是慢慢地﹐成日好唔得閒。當我話佢時﹐佢叫我 RELEASE 佢。佢已做到最好。我話可以﹐但要賠一個月人工比我。跟住佢話會打比 AGENT。其實請過一個新O既﹐隨了錢之外﹐最麻煩係阿女又要重新適應另一個人。現在都唔知點處置好。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

仲有成年半要對喎,真係要諗清楚
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

我的工人

原文章由 esmehouse 於 08-3-10 16:54 發表
仲有成年半要對喎,真係要諗清楚

妳的意見係比佢走﹖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

你忍唔忍到佢會繼續咁講先

原文章由 stephngan 於 08-3-10 17:42 發表

妳的意見係比佢走﹖

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

盡快搵過第二個.....

別墅

我家中姐姐又係好似你那個咁
成日叫炒佢
仲話已經預備好

終於我想到一個辦法
就係當佢同我講叫我地唔好用佢既時候
我話: 我地唔會炒你, 會俾時間你慢慢學...

因為佢真係好過分
我話完佢
佢居然當我不在時話番我個女
幾次都係咁
我同佢都係信耶穌
真係....

佢昨日放完假, 一定會同班姊妹商量,
我做保險, 今日唔見客,
留在家看她工作...
表現比之前好左少少...

希望佢真係明白問題所在..

aln ;)

複式洋房

我的工人

我都有同佢講我唔會抄佢。昨晚佢又好似無咩唔妥﹐又無題要走。

原文章由 aln 於 08-3-10 18:21 發表
我家中姐姐又係好似你那個咁
成日叫炒佢
仲話已經預備好

終於我想到一個辦法
就係當佢同我講叫我地唔好用佢既時候
我話: 我地唔會炒你, 會俾時間你慢慢學...

因為佢真係好過分
我話完佢
佢居然當我不在時話番我個 ...

首頁

尾頁

跳至