意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240809

跳至
邊到買孕婦裝,平靚正?

洋房

國民生產總值:399

邊到買孕婦裝,平靚正?

如題。邊區,點去呢?thanks!

男爵府

國民生產總值:6953

Re: 邊到買孕婦裝,平靚正?

珊珊孕婦時裝
新界馬鞍山新港城2250號舖
電話:2630 9582

珍珠宮

國民生產總值:45499

2018勳章

Mother World都幾好, 有時有特價.

公爵府

國民生產總值:29175

旺角中心1/F, 龍珠. 佢上衣大約HK$90. 裙就分HK$200/3pcs 或 HK$238/2pcs. 佢還有一隻係HK$2xx/pc, 但話係韓國入口. 可以看一看. 但地下那間就略微貴了點.

別墅

國民生產總值:880

我都有去過旺角中心1/F, 龍珠睇過衫,價錢都幾平。
但女人街的檔口就比佢還平,又可講價.
因我旺角中心睇中一條裙要$128,女人街就$118,個老板還
主動減到$100給我。

大宅

國民生產總值:4497

好媽媽勳章

想問女人街既近邊度? 我搵過搵唔到

囡囡04年5月25日出世,重3KG
09/06/04   3.35kg
25/06/04   4kg
30/07/04   5.2kg
01/09/04   6.3kg
02/10/04   6.9kg
29/11/04   8.2kg
28/12/04   9kg
31/1/05     9.9kg
13/6/05    10kg

民房

國民生產總值:91

KMY 寫道:
想問女人街既近邊度? 我搵過搵唔到

o係 Pie & Tart o個個街口, 第一檔. 個 lady 好好人架

別墅

國民生產總值:880

由家樂商場個邊的女人街一直行的第二段的頭個檔.

洋房

國民生產總值:40

九龍城獅子石道有一間都唔貴!

大宅

國民生產總值:4497

好媽媽勳章

冬瓜媽咪, monpun

唔該晒
囡囡04年5月25日出世,重3KG
09/06/04   3.35kg
25/06/04   4kg
30/07/04   5.2kg
01/09/04   6.3kg
02/10/04   6.9kg
29/11/04   8.2kg
28/12/04   9kg
31/1/05     9.9kg
13/6/05    10kg

別墅

國民生產總值:676

在大埔廣場有一間,老板好好人家,會介紹d款比你,我今日先買完!!

大宅

國民生產總值:2195

係呀!我都去過幾次,佢地仲會介紹款式俾你,而且價錢都幾平。
朗婷舍
地址:大埔廣場二樓41A鋪
電話:26644872 :-P :idea:

大宅

國民生產總值:2240

有無係荃灣,屯門0架,我想介紹個friend去買,佢個肚7個月0刺!

男爵府

國民生產總值:8989

啱啱尋日係荃灣荃錦商場(即馬會樓上嗰個),近廁所(唔記得舖頭名)見到有間,仲好似減緊價.我無入去睇,但係門口見到都覺得ok.

複式洋房

國民生產總值:298

我昨日行沙田新城市廣場[size=medium]西田百貨,比我係嬰兒部見到有孕婦裝賣,原價$199-$399,而家全部賣$99,日本入口,用料唔錯。我買左一條牛仔連身裙(原價$199),同埋一條褲(原價$399),而家比錢都係$198。
佢地職員話賣完以後唔會再賣,所以賣一件少一件

複式洋房

國民生產總值:177

在這兒見有太太說龍珠的衫平靚正, 我又不想撲個空, 所以想請問有無人近期到過龍珠買大肚衫呢? 謝謝...... :-P
html> Lilypie Baby Days

大宅

國民生產總值:3977

francisca 寫道:
啱啱尋日係荃灣荃錦商場(即馬會樓上嗰個),近廁所(唔記得舖頭名)見到有間,仲好似減緊價.我無入去睇,但係門口見到都覺得ok.

我琴日都買左, 裙119 褲100 買滿500有9折.

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

我係深水po...個到都見到好多又靚又平既大肚裙...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

國民生產總值:177

sally1,

請問你去的店舖款式多不多呢?

我都會經荃灣, 所以想問一問附近還有沒有其他的店舖介紹呢?

謝謝!
html> Lilypie Baby Days

大宅

國民生產總值:3977

LoveBear
款式都幾多架. 好多後生女款式.
欣欣孕婦時裝 TEL 24154529
今晚我都會去換褲.

onon1022
我都住近個到, 可否介紹邊到有呢.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.