跳至
[2004年或之前] 02年四月馬戲團

首頁
34567...92

尾頁

複式洋房

Re: 02年四月馬戲團

我同Adrian and Brian祝各4月bb生日快樂,健健康康,笑口常開!
aa

洋房

[size=xx-large]補祝Adrian and Brian on 8 April 生日快樂,快高長大!!!

[size=xx-large]祝Yoko & Celia on 9 April 生日快樂, 健康快樂!!!!

大宅

[size=large]祝yoko, celia, thomas, adrian, karen & 承承生日快樂, 聰明伶俐, 身體健康!

我明早帶晴晴去番禺玩, 所以一次過恭喜定先! :-P
晴晴媽媽

大宅

畀面勳章

祝各位4月BB :

生日快樂
身體健康
聰明伶俐
聽教聽話

承承媽 :
我代KAREN
祝承承生日快樂呀,同月同日BB KAREN字

大宅

[size=x-large]祝Yoko, Celia & Adrian:

[size=x-large]快高長大!!
[size=x-large]身體健康!!
[size=x-large]聰明伶俐!

大宅

[size=xx-large]奇哥

[size=x-large]好野, 心心今年第一個祝你生日快樂!!!快高長大!!聽教聽話!!

[size=large]補祝Yoko, Celia, Adrian & 預祝Karen, 承承 Happy Birthday!!!

不過諗落好好笑, 我地咁樣祝來祝去, 相信成個四月都好唔得閒!!!

男爵府

心媽,
唔止咁, 我地成個四月仲日日食蛋糕, 唔肥都幾難啦.

今日我地個BBQ party 又食左蛋糕, 今日真係又食又拎, 飽到晚餐都食唔到.

我影左好多相, 我覺得D小朋友越大越可愛. 好在唔洗洗相比返你地, 唔係我就

410 bbq 睇相依處

password: My english name.

一姐媽,
記住一定要去load相啊, 我影左好多你大小姐同毅仔兩小無xD相.

一定要多謝場地的主持人攪左個咁好的BBQ, 仲有個大肚小豬媽, 大住個肚都幫手買野拎野, 仲核埋數添. 等我地一幹人等食得開心又放心.

多謝曬.

大宅

[size=large]各位4月BB,
[size=large]祝個個小朋友生日快樂~~~身體健康~~~聽聽話話!!
借出Yoko兩個私家蛋糕比大家分享啦

大宅

小新媽,

你們好開心呀~~~點解我係香港時又沒有咁正既Party架? 不過,見你們玩得咁開心,我都有d feel架!! 希望下次番香港時,有機會啦!!
小新媽媽 寫道:
今日我地個BBQ party 又食左蛋糕, 今日真係又食又拎, 飽到晚餐都食唔到.

我影左好多相, 我覺得D小朋友越大越可愛. 好在唔洗洗相比返你地, 唔係我就

password: My english name.

子爵府

小新媽,

馬騮仔小新入O左圍呀!

子爵府

一姐仲乜變O左熊貓眼

大宅

多謝各位的祝賀! 可以加多句"肥肥白白"嗎? : -D

dada:
今日在屋企搞左個小型生日會, 我見到個蛋糕已經飽晒o刺~~~ :-P
Thomas 收左好多禮物, 不過最開心的是Cyrus, 因為有很多玩具玩 (俾佢

大宅

小新媽媽 寫道:

一定要多謝場地的主持人攪左個咁好的BBQ, 仲有個大肚小豬媽, 大住個肚都幫手買野拎野, 仲核埋數添. 等我地一幹人等食得開心又放心.

多謝曬.

BBQ party 很開心啊~~~ 多謝book場和幫手買野拎野的媽咪. 我無幫手又由頭食到落尾真係唔好意思. :-P 多謝曬!

(password 係我老公個名)

大宅

Yoko, Celia, Adrian, 奇哥, Karen, 承承,
[size=large]祝b仔b女活潑聰明~身體健康~

別墅

[size=large]補祝 Yoko, Celia, Thomas, Adrian, Karen, 承承:

[size=x-large]Happy Birthday!!
倩茹媽媽

大宅

YiuYiuMaMa,
我星期日去個朋友屋企,見到個bb好熟面口,原來係yiuyiu呀!個個靚月曆呢~ke.....

大宅

[size=x-large]祝承承 & Karen:

[size=x-large]Happy Birthday!!
[size=x-large]聰明伶俐!!

大宅

kongsou 寫道:
YiuYiuMaMa,
我星期日去個朋友屋企,見到個bb好熟面口,原來係yiuyiu呀!個個靚月曆呢~ke.....

我記得~~我應該俾o左一個你架o波~~~~

大宅

[size=x-large]To Every April's babies

[size=x-large]Happy Birthday 聰明活潑

大宅

YiuYiuMaMa,
你有比個靚月曆我,不過我未轉去四月,我係超懶架嗎~ke...

首頁
34567...92

尾頁

跳至