家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊隻抽濕機好用?

各位好:

我想買部抽濕機有邊隻可介紹比我呀? 我家大約400呎, 因為呢排好濕d衫又好難乾, 我屋企又吾方便裝煤氣乾衣機, 所以想買部抽濕機用來抽下d水(得吾得架, 你地有無試過呀)
有無d又平又好又吾使成日"賭"水既好介紹thank.......

公爵府

畀面勳章

Re: 邊隻抽濕機好用?

我先前都有問過這個問題, 但d 人都沒有回覆, 心目中選三菱及聲寶, 今日終於決定買聲寶, 因為水箱容量較三菱高.

男爵府

Use SHARP (model : DW-93) Dehumid & Dry clothes both very good.
icecream

大宅

三菱好正!售$2700/16L(折後價,購自百X匯),抽水力好強,我媽咪隔晚晾衫,跟住開左部抽濕機,預較八小時,第二日就已經乾左九成半,而抽濕機水缸仲未滿可以再繼續抽!

妹妹七個幾月,重21磅

公爵府

畀面勳章

YAHOO仲平R, $2450現金價,行貨有原廠保養!你個部有冇顯示屏,有個部佢就$2750!

我問個佢地,佢地話得三蔆係日木本制咋,所以有冇考慮其他牌子,同埋佢有獨立空氣靜化功能,因為我囡有氣管敏感,但屋企冇地方買埋空氣清新機,所以想試下有冇幫助!

原帖由 bullbull 於 04-4-2 22:27 發表
三菱好正!售$2700/16L(折後價,購自百X匯),抽水力好強,我媽咪隔晚晾衫,跟住開左部抽濕機,預較八小時,第二日就已經乾左九成半,而抽濕機水缸仲未滿可以再繼續抽! ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至