自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

侯爵府

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

好媽媽勳章

我個心都好唔開心, 羅太你要撐住 .

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

子爵府

男爵府

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好心up, 個心好難過, 希望呢d事永遠都吾好發生

大宅

別墅

回覆 #1 sony1970 的文章

羅浩明小朋友安息吧!:-(

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我看了很不開心,我也眼濕濕起來。
我兒都是7歲幾就快8歲,讀2年級,我也只得一個兒子,不過他沒有羅小朋友那麼乖巧。
他昨天跟我說,明天考完了試,星期三不用上課,又不用做功課,可連續玩,很開心。(事實上,未考完,因考試不用做功課,已經玩了好幾天,他又不會溫習)。
在看過新聞後,我已覺得很幸福,因為他冇病冇痛,我已很高興了,讀書呢,來日方長!
衷心希望羅小朋友的父母,不要太傷心。

子爵府

原文章由 bingbing666 於 08-3-11 14:35 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

複式洋房

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

:-( :-( :-( :-( :-(
真的很難過

男爵府

首頁
23456...8

尾頁

跳至