跳至

首頁

尾頁

大宅

比d意見我

謝謝各位

大宅

我都有去過兩三次,貪佢沙田區比較方便,風景就幾好,但食物就貴d,因為以每包計,唔同好多大埔嗰d燒烤場以人頭計。另外仲可以租單車踩,但唔記得幾錢個鐘,同埋仲有撈魚仔,打golf咁,不過全部都要收費。但整體來講,唔係唸住豪食,都ok嘅。

大宅

yan321

請問有無小朋友3個轆的單車租架?

禁止訪問

大宅

原文章由 RebeccaChan 於 08-3-11 18:02 發表
我之前成日去!
星期六/日有小朋友跳彈床,好似$20/15-20min(唔記得係咪添),入口度可以落下面小路去沙灘玩,但D沙好粗.D水好清.
泊車唔駛錢.大把車位.
有小食買,如:魚蛋燒買,雪糕雪條,三文治/茶/啡小食店食物.
有BBQ,價 ...

我都去過幾次, 除左d食物比較貴, 其餘的也不錯, 我最鍾意有次我地燒乳豬, 好好味. 仲可以睇日落....都幾浪漫
地點不太偏遠, 唔搓車都可以去到. 其他好多自助燒烤埸如西貢, 元朗等地的食物是便宜些, 但太遠交通不便

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我覺得d嘢食唔好食, 偏鹹!

複式洋房

hello,

does anyone can advise the address for me? Thank you.
:lol: :wave: :cheeze: :tongue:

大宅

原文章由 hoiwing827 於 08-3-12 13:20 發表
hello,

does anyone can advise the address for me? Thank you.

收費:開爐費為八十元,若惠顧滿五百元以上則免開爐費。不得自攜食物,若自攜食物到來使用燒烤爐,則需三百元入場費和八十元的開爐費。開爐費八十元包括燒烤餐具、炭兩包和蜜糖一支。

地址:新界沙田馬鞍山白石
電話:2633 8118(高球場),2633 3299 (燒烤樂園)
營業時間:高球場 7:30am-11:00pm
燒烤樂園 星期一至五 3:00pm-12:00pm
星期六、日及公眾假期 11:00am-12:00pm

交通:中心設有專車接駁往來白石及馬鞍山新港城,約每小時一班,班次詳情需向中心查詢。另亦可自馬鞍山新港城乘搭的士,約二十元多。

首頁

尾頁

跳至