自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+LadyMacbeth+於+14-10-30+發

原帖由 wastewater 於 14-10-30 發表
係,人望高處,有條件揀緊係揀個好嫁啦。
正常喎
而且對於個男人都只係冰山一角,又唔係普通一個打工仔借錢搞,睇唔到邊忽有問題?
根本就係葡萄論....

大宅

吓乜21歲咋? 以為26,7

zaba    發表於 14-10-30 13:01

大宅

引用:Quote:原帖由 choc_choc 於 14-10-30 發表

除子皮唔係咩? 唔通佢鍾意佢老公其他?
但除紫其話哂有學歷有教養,唔可以咁比喎,千雨未到20出黎拍戲,學歷唔方高啦!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:蛋糕已經代表咗佢貪慕虛榮

千語bb叻女

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

畀面勳章

目標明確

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:其實一個21歲嘅女仔,鐘意手袋、高跟鞋、鑽

原帖由 LadyMacbeth 於 14-10-30 發表
其實一個21歲嘅女仔,鐘意手袋、高跟鞋、鑽石同幻想自己係公主都好正常啫!
咁有啲人真係以嫁個有錢人同做 ...
無留意個女仔係點,但單從男友為女友準備的生日會呢點黎睇,我覺得好ok喎!

男爵府

引用:Quote:原帖由 wastewater 於 14-10-30 發表

原帖由 wingkakon 於 14-10-30 發表
但除紫其話哂有學歷有教養,唔可以咁比喎,千雨未到20出黎拍戲,學歷唔方高啦!

...
所以子皮咪條件更好,心頭更高囉

堅持到底, 就是勝利!

男爵府

引用:Quote:原帖由+wastewater+於+14-10-30+發表

原帖由 smileemily 於 14-10-30 發表
而且對於個男人都只係冰山一角,又唔係普通一個打工仔借錢搞,睇唔到邊忽有問題?
根本就係葡萄論....:quie ...
Agree,你估人人有本事搵個有錢佬咩

大宅

引用:Quote:原帖由 wastewater 於 14-10-30 發表

原帖由 smileemily 於 14-10-30 發表
根本就係葡萄論....:quie ...
同意,佢條命生得好,咁後生泊到好碼頭,男嘅睇得出真係鐘意佢而非做戲,搵到又有錢又有愛嘅男朋友,係幾令人羡慕

大宅

引用:Quote:原帖由 wingkakon 於 14-10-30 發表

所以子皮咪條件更好,心頭更高囉
不過聽聞佢父母都係一心栽培佢做豪門新抱

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

天生女人購物狂

男爵府

wingkakon 發表於 14-10-30 09:21

...

其實又唔係話高學歷就唔貪慕虛榮,講真唔係人人都有讀書運。咁讀書唔成,揾其他出路又有咩問題?

ctrl123    發表於 14-10-30 12:00

珊瑚宮

環保接龍勳章

佢鍾意就得啦,唔關我事

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

正 wor
唔好俾我發達,一定酒池肉林

你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

wow

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:其實一個21歲嘅女仔,鐘意手袋、高跟鞋、鑽

原帖由 LadyMacbeth 於 14-10-30 發表
其實一個21歲嘅女仔,鐘意手袋、高跟鞋、鑽石同幻想自己係公主都好正常啫!
咁有啲人真係以嫁個有錢人同做 ...
Agree,我唔係佢地既fans

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

事不關己,看戲only

男爵府

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 smileemily 於 14-10-30 發表

原帖由 chingmandy0705 於 14-10-30 發表
Agree,你估人人有本事搵個有錢佬咩

首頁
12345...16

尾頁

跳至