自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

小朋友生日話想要"爆丸"吾知乜嘢發射玩具。我就聽都末聽過...

頭先去附近玩具店仔睇吓...見好多不同的包裝不同名稱"爆丸""爆圓"或"爆龍"都不知邊個真邊個假...老闆話全都係爆丸...一樣喎!但我吾多信。你地識吾識?或者 toy r us有冇得賣?

我應該買咩佢先配埋可玩倒?我見有部機, 又有啲波波(=爆丸?),又有啲card 分開賣的,三樣都要買嗎?

又, 六歲小朋友啱玩嗎?

真吾該晒, 我好老餅呢!

禁止訪問

大宅

吾系興扭計色咩?我大b晚晚扭 .
原文章由 臭八婆 於 08-3-11 23:35 發表

我個仔6歲又係叫我買爆丸,呢期興丫

男爵府

wakakakakkakaka

又係呢個"爆丸", 我都聽都未聽過, 唔好話見呀

仔仔早幾日話想要"爆丸", 我媽咪就去揾, 好攪笑, 都唔知係咩黎, 周圍問人囉.

我媽咪就買左一套3粒, 入面有埋咭, 係要用埋咭先玩到, 因為D "爆丸"要用咭或者鐵先會爆開

至於有無分咩爆丸或爆龍, 我都唔識

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

ha, 我仲以為你要買食個d "醬爆丸"添!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

子爵府

緊係la, 先果排播爆丸卡通丫ma!

原文章由 臭八婆 於 08-3-11 23:35 發表

我個仔6歲又係叫我買爆丸,呢期興丫

男爵府

是否呢種 ??

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 餃次子 於 08-3-11 23:40 發表
吾系興扭計色咩?我大b晚晚扭 .

扭計骰興左幾廿年啦!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

有套卡通嘛
我個女買了三個爆丸,又幾得意,連我個15個月囝囝都鍾意,好鍾意玩
佢D爆丸約11蚊一粒,我唔知係唔係正牌,只係係文具舖買,OK啦

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

http://www.bakugan.com/splash.htm

呢個應該係官方網

最好去大型玩具店買 (如果你想買正品)
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

我都系咁諗 .
原文章由 mclam 於 08-3-11 23:40 發表
ha, 我仲以為你要買食個d "醬爆丸"添!!

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

原文章由 我的小豬 於 08-3-11 23:30 發表
小朋友生日話想要"爆丸"吾知乜嘢發射玩具。我就聽都末聽過...

頭先去附近玩具店仔睇吓...見好多不同的包裝不同名稱"爆丸""爆圓"或"爆龍"都不知邊個真邊個假...老闆話全都係爆丸...一樣喎!但我吾多信。你地識吾識?或 ...

大吉law......lee...排個個小朋友都話要爆丸.....我個千斤...問我....可唔可以買比佢....我同佢講....牛丸,墨魚丸...我就會買..........爆丸......唔洗諗....

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 餃次子 於 08-3-11 23:43 發表
我都系咁諗 .

英雄所見略同!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 臭八婆 於 08-3-11 23:45 發表

佢打錯字丫,大B (識扭計)丫

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原文章由 我的小豬 於 08-3-11 23:30 發表

頭先去附近玩具店仔睇吓...見好多不同的包裝不同名稱"爆丸""爆圓"或"爆龍"都不知邊個真邊個假...老闆話全都係爆丸...一樣喎!但我吾多信。你地識吾識?或 ...

正版亞仔買過 $88/3隻+6張咭,有d扭蛋機$10扭一隻(應該係番版),亦買過番版+一張咭($12~$20)

爆丸係一個有機關磁石波當你掉佢落d金屬物就會彈開變成一d 動物怪獸之類
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 08-3-11 23:45 發表

大吉law......lee...排個個小朋友都話要爆丸.....我個千斤...問我....可唔可以買比佢....我同佢講....牛丸,墨魚丸...我就會買..........爆丸......唔洗諗.... ...

等我聽日問下霸王女知唔知乜野係爆丸先!!:lol

侯爵府

原文章由 M&A Mom 於 08-3-11 23:49 發表

正版亞仔買過 $88/3隻+6張咭,有d扭蛋機$10扭一隻(應該係番版),亦買過番版+一張咭($12~$20)

爆丸係一個有機關磁石波當你掉佢落d金屬物就會彈開變成一d 動物怪獸之類 ...

下.....會變怪獸.... ....甘...我千金...唔洗買啦.....
要變怪獸....我米得law....我唔洗掉落地...對住佢地....我除時變都得啦....

大宅

睇下lee個網有介紹,不過packing同香港唔同,因為lee個台灣綱
www.toyking.com.tw/product/3/Bakugan_737855.htm - 8k

首頁

尾頁

跳至