親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

樂天 / 夢幻樂園

報了團四月出發去韓國,請問樂天 / 夢幻樂園要買Big 3 or Big 5,仔仔四歲多

洋房

Re: 樂天 / 夢幻樂園

如果跟團, Big 5 可能唔夠時間玩

大宅

夢幻樂園-一早食完早餐就會去一整天.
樂天-只有下午過後
其實Big5是什麼意思?

公爵府

畀面勳章

我啱啱去完,如果跟團,五點後先可以入樂天,八點集合,Big3都係啱啱好夠時間玩,有一個遊戲值得推介4D立體影院,包你有驚喜

洋房

I'll be going to Korea with my kids next week. Is it cold there? What coat do we need to bring?

大宅

You can check the weather in Korea :-
http://www.weather.gov.hk/wxinfo/worldwx/index_c.htm

It's quite cold at night. It was only 12 with rains last night.

Debbie 媽, 我仔仔四歲多,好多機動遊戲啱唔啱玩呢

公爵府

畀面勳章

唔好意思,因為我同老公兩個人去,冇帶囡囡,不過有個團友帶咗一個三歲囡囡去,佢話可以重拾童真,細個冇玩過騎木馬,而定一家三口可以一齊玩,好溫馨喎??!!Big 3套票wan14,000,另外可以住氫氣球或火車環繞樂天世界, 不過只係室內,(樂天世界有部份機動遊戲係室外), 紀念品或食品都唔夠迪士尼吸引,反而有個大型supermarket,幾多野賣

大宅

Thank you Debbie mum.

首頁

尾頁

跳至