懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

陀住BB仲有無去美容院做facial架

如題 :-P

等待驗證會員

Re: 陀住BB仲有無去美容院做facial架

梗係有啦... 我的皮膚已經比起未有bb時差左好多... 如果唔去做facial.. 我諗我塊面會變月球表面咯!!! 只係做facial 個陣, 唔好做機同埋唔好按肩頸. (因為肩頸有好多穴道位)

禁止訪問

公爵府

我都有做, 但唔可以用機做. BB就無抗議, 但平躺1.5hrs, 就唔係咁舒服, 因為現在側睡先舒服.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都有做facial!
都舒服ga!

洋房

有呀, 不過有d機唔做得, 同按摩有d穴位唔按得

大宅

有呀!不過唔會咁密,一個月先一次。

民房

我個肚唔係好大時都有做
但就唔做機,同唔針清同豕頭

子爵府

我有

珍珠宮

唔該晒各位呀, 等我快快make 返個booking先.

不過我都驚用左d對bb有害既物質. :-(

等待驗證會員

pekkle女,
放心啦.. 個的幫您做facial

禁止訪問

子爵府

因為我不嬲都在一間相熟既美容院做開facial, 佢哋一知道我有咗, 都不知幾緊張, 即刻話比我聽, 邊D facial 唔做得, 同埋唔可以按摩和聞香薰, 不過我都係做到8個幾月就冇做, 因為個肚咁大咁重, 要平訓在床接近3小時, 真係好辛苦架!

水晶宮

i also had facial treatment when i was pregnant till the last 2 weeks of my pregnancy. i just told the beautifician that i was pregnant and she had adjust the treatment course and told me which was not suitable for pregnant women.

禁止訪問

大宅

No, I did not do any facial when I was pregnant. And I only used moisturising lotion or mask at home (did not use any whitening etc. products).

大宅

When my pregnancy was just confirmed, I stopped visiting the beauty salon.
After 3 months of pregnancy, I resumed the facial treatment and the staff had adjusted the contents to fit my need.
I kept on visiting the beauty salon until I had to admit to the hosptial

首頁

尾頁

跳至