自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

毛記冇直播, 亞視同有線先有.
原文章由 mangolee 於 08-3-12 22:47 發表
諗真我都覺得有d人早瞓都睇唔到這段新聞啦!明早一定引起混亂o架!我都係睇now新聞台先睇到,唔知無線有得播未呢?
不過,早d宣佈停課好過家長担心啦!

大宅

咁有d人唔知咁點?
點解唔聽日返多1日然後先全體公佈呢?

禁止訪問

子爵府

唔該哂你報料喎!

大宅

support!support!support!

Oh!Because my son is sick these few days,so not go togo
five days la!My son only go to school 5 days this month!
But I think that Health is important than school fee ar!

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 mangolee 於 08-3-12 10:47 PM 發表
諗真我都覺得有d人早瞓都睇唔到這段新聞啦!明早一定引起混亂o架!我都係睇now新聞台先睇到,唔知無線有得播未呢?
不過,早d宣佈停課好過家長担心啦!

我都係唔覺無線有..... 好在我慣左睇完電視上黎 8 下, 跟住再開番電視睇 now 先知....

男爵府

停課應該要喇! 日日送寶貝返學, 日日都係度擔心, 怕萬一人地惹左流感俾佢, 咁就大檸樂喇!好彩...好彩...呢次政府總算有啲人性, 還顧及家長的憂慮..

複式洋房

睇黎聽日要打返學校睇下要唔要拎功課做啦~
不過真係替各位要返工的媽咪擔心啦,
咁夜先講,請假都請唔切啦。

無線有講呀~
係做事必關己前做嫁

[ 本文章最後由 影子 於 08-3-12 22:57 編輯 ]
愛與包容 良性互動 理性分析 多角度思考 感謝偉大的媽媽 媽咪我愛你-3-~袋錶與神兵-.-"~

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Ling_羚 於 08-3-12 10:51 PM 發表
咁有d人唔知咁點?
點解唔聽日返多1日然後先全體公佈呢?

之前新聞有講話元朗有間小學有成百個學生都因為流感無番學, 我唸佢地知咁多人無番學校都教唔到書, 我個囡個間今日都有通告話呢明天開始到放假前都唔會教書只係溫習, 可以唔返學都得打去學校講聲就得....

禁止訪問

大宅

其實學校果方面都比佢攪到亂矖龍0拉

禁止訪問

大宅

原文章由 lmc2005 於 08-3-12 22:58 發表
其實學校果方面都比佢攪到亂矖龍0拉

咪喺囉. 功課又比唔到學生. 政府人員好煩.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 monchhichiip 於 08-3-12 22:47 發表
簡直係太過份啦,咁夜先通知人,要返工既家長點搵人湊仔呀,一早又唔講,都唔知呢個係咩政府

可能遲d有重大宣佈, 可能隻菌好新, 好惡, 又或者有小朋友情況唔樂觀, 所以都係停咗先, 咪盞俾人丙到七彩!!!!

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

痴線架!! 咁夜先講 ...

珍珠宮

原文章由 cy101 於 08-3-12 11:00 PM 發表

可能遲d有重大宣佈, 可能隻菌好新, 好惡, 又或者有小朋友情況唔樂觀, 所以都係停咗先, 咪盞俾人丙到七彩!!!!

唉.... 大家唔好咁啦.... 我唔知人地點做, 但我有個層慣就係早上一邊食早餐一邊開電視睇下新聞同天氣, 跟住先同小朋友一齊出門小朋友就返學我就返工..... 有咩事都會知道....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我唔上黎睇下,聽日一定返咗學添呀=.=....攪.吩,咁夜先講
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

男爵府

男爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章

停得咁急,有d家長可能安排唔到人睇住個小朋友。我覺得可以返多一日,安排好d先停都唔遲。

複式洋房

已經上咗床,被都掀埋啦,
大佬呀,你唔好咁分寸得唔得呀,
咁鬼大個機構,做野都咁亂,
真係火都嚟,你話喇而家又搭住
復活節假,咁即係幾時返學呀~~~

[ 本文章最後由 凍檸賓 於 08-3-12 23:13 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至