跳至

首頁

尾頁

大宅

朗朗三月開始返學,點知返唔夠兩個禮拜,剛剛先至唔喊就停課,兩個禮拜後又要再適應過啦

男爵府

me too.
返左1個星期2日~~重係只返1-2個鐘適應緊.
剛開始返正常3 個鐘就停課
不過我個仔入到學校一句都未喊過要搵我..:lover

民房

有無2月bb已經返學

我澤澤3月3日開始返左6日學..但返1個鐘.勁哭羅,唉.而家又停課,我都係唔俾佢返啦..等到8月先返....但幼稚園要我再交4月份學費.

民房

原文章由 celiacat 於 08-3-14 11:39 發表
朗朗三月開始返學,點知返唔夠兩個禮拜,剛剛先至唔喊就停課,兩個禮拜後又要再適應過啦

朗朗媽咪你好啊..係相果度見到你話去鳳德公園玩..唔通你又係住附近..我住龍蟠苑.仔仔06年2月17日出生.

大宅

原文章由 澤澤媽咪 於 08-3-16 01:09 發表

朗朗媽咪你好啊..係相果度見到你話去鳳德公園玩..唔通你又係住附近..我住龍蟠苑.仔仔06年2月17日出生.

我唔係住果頭呀,只不過係剛巧路經,
我朗朗2月11日出世呀

大宅

大家好!

我仔仔係2月7號出生.我打算8月俾佢讀N1.請問下你的仔仔讀邊間?有無半日讀?最好屯門?唔該

男爵府

復左課lu... 大家 d 小朋友 適應返未呀??

複式洋房

原文章由 sa~ 於 08-4-1 13:45 發表
復左課lu... 大家 d 小朋友 適應返未呀??

復咗啦, 但係又喊番 ...... 好心痛 ! 上個月喊咗6日, 剛剛唔喊又停課, 現在又要從頭來過. 好心痛呀

男爵府

我個囡4月1日先插班, 返左三日, 每日一個鐘, 無喊呀! 放學仲唔捨得走添呀! 下星期無得陪囉, 希望佢ok啦!

伯爵府

我讀屋企樓下個間, 新一代

原文章由 聰媽媽 於 08-4-1 13:39 發表
大家好!

我仔仔係2月7號出生.我打算8月俾佢讀N1.請問下你的仔仔讀邊間?有無半日讀?最好屯門?唔該
星期五是無飯主婦日

男爵府

芯芯都返左學啦!佢係4月2日開始插班讀2歲班,喊左兩日跟住放假,then再喊多兩日,就開始好開心咁返學啦!

別墅

原文章由 celiacat 於 08-4-1 00:34 發表

我唔係住果頭呀,只不過係剛巧路經,
我朗朗2月11日出世呀

我個仔又係2月11日出世架..

男爵府

回覆 #1 woodstockling 的文章

我個仔都你2月11日出世

洋房

各位媽咪,
我個仔9月8日先開始返,好擔心到時唔知適唔適應呢!
請問幾時可以申請"學券"呢???

大宅

原文章由 車喱 於 08-8-1 13:44 發表
各位媽咪,

我個仔就讀左兩個星期.跟著放兩個星期暑假.8月7號就開始返學.不過佢日日都有扭計!

請問讀N1有得申請學券咩?

男爵府

原文章由 車喱 於 08-8-1 13:44 發表
各位媽咪,

你仔仔係咪讀N1呀? 如果係N1, 無學券架, 如果係09年K1既學券就應該09年4月左右開始申請.

首頁

尾頁

跳至