親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

去泰國旅行JOIN邊間旅行社好?

去泰國旅行JOIN邊間旅行社好?
我想同阿爸阿媽去
我 JOIN過 永安, 成日要額外俾$$$$

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Re: 去泰國旅行JOIN邊間旅行社好?

康泰, 我 2 月 join 完, 都幾好

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上次去華東7天
D 旅行社收 團費價錢 好吸引 $1999,
但係成日話要加遊 , 另計, 要迫你參加, 你唔JOIN, 俾面色你睇
所以 有邊間好?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

bbfruit

你有冇睇過新華旅遊o既行程呢?

我下個星期一家大細會跟佢哋團去泰國玩.點解呢間係因為我家姐上年暑假同囡囡去過話ok,同埋BK mums都有話過我呢間都ok.

男爵府

bbfruit,
我都係覺得新華好!因為我們去過兩次泰國,兩次都係跟新華的!本人覺得各方面都幾好!你可考慮下!
------Pochacco2001(Ming)------

侯爵府

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章

其實你比較幾間之下會發覺行程各項都係大同少異, 而且果邊接待都可能係同一間呀, 反而睇下遇到既領隊同當地導遊好唔好囉.... 咁大家比下跟團意見參考下, 揀一間overall comment 好 d ! 我都覺得新華唔錯架 :-P
老餅會員上科林只求開心!

首頁

尾頁

跳至