論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買燕窩比呀仔食,但係又怕比賓賓食晒

想買燕窩比呀仔食,但係又怕比賓賓食晒,
人地話燕窩要朝早起身空肚食,但係我返左
工呀仔先起身,我可以點做???
(因為我朋友話佢發現個呀賓食晒佢買比呀
女啲燕窩)

大宅

Re: 想買燕窩比呀仔食,但係又怕比賓賓食晒

It is only recommend to eat in the morning. But you can still eat any time during the day. I'll suggest you feed your baby after you go back home everyday. So that you can check the stock everyday as well. If you find it getting less. You can ask your maid immediately.

大宅

neo媽,

唔使一定朝早食的,可以夜晚睡前食,你可以買啲燕窩返來鎖住佢,要食,就朝早攞啲出來浸,放喺雪櫃,未浸嗰啲就鎖返好,到了你個仔要食前,就攞出來燉,燉好就畀你個仔食,食完就可以訓覺,咁就唔使驚個工人偷食啦.

男爵府

我都係驚工人偷食,因佢成日話燕窩在菲好貴,但佢話好yumi,好中意食,攪到我都唔敢發定慢慢食,因佢好為食...

dayday

首頁

尾頁

跳至