影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:喜歡蘇志燮的朋友,一齊傾一齊講 ^0^ (Part 3)

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

子爵府

引用:http://m.youtube.com/watch

原帖由 wai001 於 14-11-03 發表
http://m.youtube.com/watch?v=t6AHlymcxXY

珍珠宮

回覆:喜歡蘇志燮的朋友,一齊傾一齊講 ^0^ (Part 3)

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

引用:Quote:CherylMaMa 發表於 14-11-3 19:27 岩

原帖由 birdy09 於 14-11-03 發表
喺邊度煲 屋企
巴士

侯爵府

好媽媽勳章

Wai 你幾時會再去首爾

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:http://m.youtube.com/watch

原帖由 wai001 於 14-11-03 發表
http://m.youtube.com/watch?v=vFTXyimu1f4
係米一人一份

男爵府

開心吸收勳章

我地親愛O既蘇蘇, 生日快樂呀!!!!
祝事事順利!!!

大宅

Soso oppa 生日快樂

琥珀宮

畀面勳章

Part 2預祝左!! Part 3正日再祝賀oppa happy birthday !! 拍多d好既劇,唱(rap)多d正既歌,做自己喜歡既事,愈來愈受歡迎!! 願望實現,事事順利、成功!!

男爵府

Oppa生日快樂🎂

水晶宮

畀面勳章

蘇蘇生日快樂

侯爵府

好媽媽勳章

Happy birthday 蘇蘇,祝身體健康!(好行貨

珍珠宮

Happy Birthday to 蘇蘇!!

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

原來蘇蘇今日生日,happy birthday

子爵府

蘇蘇,生日快樂

伯爵府

Happy birthday 蘇蘇

侯爵府

好媽媽勳章

引用:Happy Birthday to 蘇蘇!!

原帖由 CherylMaMa 於 14-11-04 發表
Happy Birthday to 蘇蘇!!
呢張相好搞笑啊,頂帽寫住 “今日生日”
笑c

你哋尋晚有冇睇台灣後援會啲遊戲啊,有啲好深,有啲超搞笑

見到一張千年之愛劇照,一開條link 笑鬼死我,蘇蘇古裝樣冇著上衫,而瞓喺床個女角個樣又打晒格仔,唔知仲以為係啲乜門物門嘅艷照,哈哈

子爵府

引用:Quote:原帖由 CherylMaMa 於 14-11-04 發表

原帖由 jutau 於 14-11-04 發表
笑c
冇,一早訓左覺

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 CherylMaMa 於 14-11-04 發表

原帖由 jutau 於 14-11-04 發表
笑c
呢張相係上年 2013, 我係 yahoo 搵。 你識睇韓文,好勁

我都無睇呀,通常 FB 見到多字的 post, 我都無咩心機睇。

子爵府

蘇蘇送番比大家嘅禮物~~~So Love

首頁

尾頁

跳至