影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

http://www.mediafire.com/listen/ ... UB%2C+SOUL+DIVE.mp3

51k仲放條link,大家可dl soso so love 新歌落黎~~~

winladyship    發表於 14-11-4 11:18
winladyship    發表於 14-11-4 11:18

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:喜歡蘇志燮的朋友,一齊傾一齊講 ^0^ (Part 3)

珍珠宮

引用:http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4

原帖由 216wendy 於 14-11-04 發表
http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4e9mux2af/So+Love-SO+JI+SUB%2C+SOUL+DIVE.mp3

51k仲放條link,大 ...

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:喜歡蘇志燮的朋友,一齊傾一齊講 ^0^ (Part 3)

Oppa, Happy Birthday

祝你身體健康,快啲揾到理想嘅另一半

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4

http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4e9mux2af/So+Love-SO+JI+SUB%2C+SOUL+DIVE.mp3

水晶宮

畀面勳章

睇完《對不起》了,雖然全套戲都很沈重、很傷感,但出奇地我沒有大哭,可能有足夠心理準備,加上武赫的人生悲慘得太不真實了,我會分到是做戲而沒有太投入吧

請問恩彩的遺書是官方的還是fan自己作的?

水晶宮

畀面勳章

很淒美的愛情

水晶宮

畀面勳章

引用:很淒美的愛情+ +

原帖由 felixthemom 於 14-11-04 發表
很淒美的愛情

水晶宮

畀面勳章

很淒美的愛情

水晶宮

畀面勳章

很淒美的愛情

水晶宮

畀面勳章

引用:睇完《對不起》了,雖然全套戲都很沈重、很

睇完《對不起》了,雖然全套戲都很沈重、很傷感,但出奇地我沒有大哭,可能有足夠心理準備,加上武赫的人生 ...

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 felixthemom 於 14-11-04 發

我想知,E9 中間播咗首歌叫咩名,幾好聽?

琥珀宮

畀面勳章

睇完《對不起》了,雖然全套戲都很沈重、很傷感,但出奇地我沒有大哭,可能有足夠心理準備,加上武赫的人生 ...
恩彩遺書不是官方

琥珀宮

畀面勳章

太不真實
邊part最感動??
入到最愛的top 3嗎??

珍珠宮

同意,通常有哂心理準備,會 唔出,好似我睇 《只有你》。

反而啲輕鬆劇,突然有感動位,殺你個措手不及就會

琥珀宮

畀面勳章

蘇蘇對我地好好,自己生日都俾surprise我地,仲講2次I love you

216wendy    發表於 14-11-4 14:19

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 felixthemom 於 14-11-04 發

原帖由 CherylMaMa 於 14-11-04 發表
同意,通常有哂心理準備,會 唔出,好似我睇 《只有你》。

反而啲輕鬆劇,突然有感動位,殺你個 ...
其實我都做晒心理準備,但都唔掂

男爵府

開心吸收勳章

cocok 發表於 14-11-4 13:08
蘇蘇對我地好好,自己生日都俾surprise我地,仲講2次I love you

聽完佢講 I love u, lum 死O左~~~

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok 發表於 14-11-4 13:08 蘇蘇對

原帖由 BabyRonXo 於 14-11-04 發表
聽完佢講 I love u, lum 死O左~~~
佢留晒鬚好man不過好似發福左少少

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+felixthemom+於+14-11-04+發

原帖由 cocok 於 14-11-04 發表
太不真實
邊part最感動??
入到最愛的top 3嗎??
好多幕都好感動:
第一次但最後一次食阿媽煮的麵,在心中說來生再做媽媽的兒子;
恩彩在牀邊說人本來就要死的,在兩個相愛的時間裡,哪怕是再短的時間,兩個人過得幸福美滿,這樣過活就足夠了,就這樣浪費不多的時間,不覺得冤枉嗎?
恩彩在地鐵站說自己是有感情的人,不要小允和武赫的擺佈,她也有自己想做的事,跟著哭著說我愛你(這裏我好想武赫衝上前抱著恩彩,可惜佢冇

首頁

尾頁

跳至