影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+felixthemom+於+14-11-04+發

原帖由 cocok 於 14-11-04 發表
太不真實
邊part最感動??
入到最愛的top 3嗎??
可惜武赫臨死都冇同阿媽相認,好遺憾

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+felixthemom+於+14-11-04+發

原帖由 CherylMaMa 於 14-11-04 發表
我想知,E9 中間播咗首歌叫咩名,幾好聽?
大結局有首女版雪之花,唔知係咪恩彩自己唱?我覺得有feel 過原裝

水晶宮

畀面勳章

太不真實
邊part最感動??
入到最愛的top 3嗎??
如果用翻煲指數來代表喜愛程度嘅話,咁就入唔到my top 3,因為我應該唔會翻睇,太悲慘了但這真的是蘇蘇的代表作,喜歡蘇蘇的不能不看
So far 我看了蘇蘇以下作品,喜歡程度是:
電視劇:
主君>對不起>幽靈
電影:
只有你>電影就是電影>公司職員

男爵府

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+BabyRonXo+於+14-11-04+發表

佢留晒鬚好man不過好似發福左少少
係呀,我都覺佢有少少發福

大宅

回覆:喜歡蘇志燮的朋友,一齊傾一齊講 ^0^ (Part 3)

哇……咁快第三版啦,今日係蘇蘇生日,oppa happy birthday

男爵府

大蘇生日快樂, 今日佢俾好多驚喜我地呀!

珍珠宮

引用:Wai 你幾時會再去首爾

原帖由 jutau 於 14-11-03 發表
Wai 你幾時會再去首爾
未知!

不過,而言飛去首爾的機票、酒店&個exchange rate 都吾平!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jutau 於 14-11-03 發表Wai

原帖由 wai001 於 14-11-04 發表
未知!

不過,而言飛去首爾的機票、酒店&個exchange rate 都吾平!
去 Busan 似乎比較划算d!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

引用:http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4

原帖由 216wendy 於 14-11-04 發表
http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4e9mux2af/So+Love-SO+JI+SUB%2C+SOUL+DIVE.mp3

51k仲放條link,大 ...
Many thx

珍珠宮

引用:蘇蘇送番比大家嘅禮物~~~So LovePlay Youtu

蘇蘇送番比大家嘅禮物~~~So Love
好好聽!

珍珠宮

回覆:喜歡蘇志燮的朋友,一齊傾一齊講 ^0^ (Part 3)

http://www.koreaboo.com/news/happy-birthday-ji-sub-bigbangs-t-o-p-teen-tops-c-p/

珍珠宮

Happy B-Day !!!

珍珠宮

子爵府

仲有蘇蘇為line拍攝表情

子爵府

真係超可愛

水晶宮

畀面勳章

引用:仲有蘇蘇為line拍攝表情

仲有蘇蘇為line拍攝表情
希望有中文版

水晶宮

報到先

水晶宮

引用:http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4

http://www.mediafire.com/listen/y5xb6i4e9mux2af/So+Love-SO+JI+SUB%2C+SOUL+DIVE.mp3

51k仲放條link,大 ...
download唔到

子爵府

引用:Quote:原帖由 216wendy 於 14-11-04 發表ht

原帖由 靚寶 於 14-11-04 發表
download唔到
我岩試左dl到

子爵府

一係用電腦dl

首頁

尾頁

跳至