自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:這幾日一直心大心細,你哋會買iPhone 6 還

原帖由 nice1314 於 14-11-05 發表
這幾日一直心大心細,你哋會買iPhone 6 還是 iPhone 6 plus?
我會用ip 6.

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 nice1314 的帖子

我買咗6,對我來說6+太大部

子爵府

2021勳章

回覆:nice1314 的帖子

我都想買6+

Be Happy

寶石宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

iPhone 6

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

回覆:iPhone 6 vs iPhone 6 plus, 你哋買邊個?

Prefer 6 plus.
Iphone6 上手都唔係好大部,咁嘅價錢如果買 iphone 6 我不如買其他機(我覺得ios 已唔值呢個價)。

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:iPhone 6 vs iPhone 6 plus, 你哋買邊個?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

用緊6,正~~

大宅

6+ 感覺好好

珍珠宮

2021勳章

當初買6+後尾轉i6,我手細掌控5到6+

公爵府

畀面勳章

引用:這幾日一直心大心細,你哋會買iPhone 6 還

原帖由 nice1314 於 14-11-05 發表
這幾日一直心大心細,你哋會買iPhone 6 還是 iPhone 6 plus?
我老公兩部一齊用

男爵府

用緊6,單手可操控,另一隻手仲可以拖住小朋友

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我用6,6plus對我黎講有點論盡

事關我好多時要用單手操控

6嘅手指觸及位係啱啱夠,所以再大啲,就唔可以

大宅

2部買曬.
6我用
PLUS男友用

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:nice1314 的帖子

6+,用開***大mon 反唔到轉頭

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

你有得揀咁好。。。。你會點樣入手 ip6 or ip6 plus ?

單手用和要輕身係主因...揀 ip6
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

侯爵府

2021勳章

用6,我其實都覺得大架,因為個手寫改左上面出字,之前i4係右面出字好好多

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Plus
笑下又一日。放鬆下啦大家!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

用緊6+,唔錯,幾好用,都唔會太大部

子爵府

2021勳章

plus, 幾大都要大mon丫, 睇片打機一流, 之前用過兩部note 2, 如果唔係壞我都唔想換丫, 因我鐘意大mon

子爵府

用緊6plus 超正

首頁

尾頁

跳至