興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

用咩 software 睇相/修相 ? 好用d呢 ?

如題

維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

洋房

Re: 用咩 software 睇相/修相 ? 好用d呢 ?

執相梗係要用Photoshop啦。

複式洋房

Re: 用咩 software 睇相/修相 ? 好用d呢 ?

我都係用Photoshop架 :-P

大宅

請問photoshop可否將2張相(即左右2邊)合併成一張

男爵府

畀面勳章

Hello, Fat Rocket,
Your head photo flashing is very attractive, I like it. How do you do this? Could you show me how?
I would like to create one for my self too. Could you help me just tell me how to do it? Thank you!
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

複式洋房

請問可唔可以比個網址我呢?

複式洋房

好媽媽勳章

唔駛諗啦Photoshop啦。:mrgreen: 不過唔係咁易用.
.

伯爵府

Photoshop

執得多, 好快執好一張

男爵府

Adobe Photoshop !

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

執靚張相用Photoshop

將相片加工用PhotoImpact:mrgreen:

侯爵府

畀面勳章

原文章由 LOOLOO 發表
如題

樓主,
唔使講,執相photoshop;睇相{無乜人講既?}我用faststone image viewer!

肥火箭發表
請問photoshop可否將2張相(即左右2邊)合併成一張

simply use "copy & paste" can do that...

sfiawong發表
I would like to create one for my self too. Could you help me just tell me how to do it? Thank you!

用 ulead gif animator搞啦...

halieymama發表
執靚張相用Photoshop
將相片加工用PhotoImpact:mrgreen:

都用photoshop喇,仲用photoimpact...裝飾乎???-(

[ 本文章最後由 ChunChun_Daddy 於 07-12-10 11:33 編輯 ]

大宅

我見有d人將d半透明既字加上相度, 咁用咩program做到呢??

大宅

原文章由 gloria.glory 於 07-12-11 11:02 發表
我見有d人將d半透明既字加上相度, 咁用咩program做到呢??

基本上咩影像軟件都得架喎應該。
Photoshop, Photoimpact, fireworks都得

侯爵府

畀面勳章

原文章由 gloria.glory 於 07-12-11 11:02 發表

Photoshop就咁用opactiy都有相類似/接近效果既...

(click image to enter for details )
>><<

首頁

尾頁

跳至