媽媽會所

跳至

首頁
12345...55

尾頁

大宅

Re: 2002年11月BB會(PART 69)

Mei, Car car,

你們明天去大埔海濱公園? 我們打算星期一去呀!

男爵府

HI ALL:
原來聽日係清明節, 我要掃墓喎........ 唯有MON補祝啦................
JEFFREY, 原來係出轉角牙..........唔知會唔會因咁而發燒呢?????????有無人有經驗呀????????

ADRIAN媽:
其實我未決定去唔去嫁. 睇下有無人會去, 有伴咪去囉.........

SUMSUM:
JUST TO SAY HI>>>>>>>>>>>CAN U SEE ME?

洋房

Hi Carcar,
My BB also 出緊'轉角牙', I also had asked Dr. if the BB will 發燒 or not. Dr said唔一定發燒,但可能会影嚮BB食慾、心情(會mug)等,and the side effect may be 抵抗力降低. Hope your BB get well so.

禁止訪問

男爵府

[size=medium]多謝晒各位咁有心既媽咪

尋日老公同我都有放假, 不過今次無放抵個仔去姨姨處, 想同個仔一齊渡過生日, 雖然算是幾平淡, 但今年生日比舊年感覺又唔同, 今年仔仔可以識行識走, 我係後面做跟班, 見住佢大個真係好開心!

係呀~~~你好有我心呀, 你結婚記念日同我生日係同一日 :-P Jeffrey典呀? 燒退晒未, 希望好快好番...

bay 媽
成日問人how old......哼, 唔答你

honey
Happy Birthday

popo
今日去玩咯喎, 玩得開心, 影多d相番黎post 比我地睇丫...

旅途愉快呀)))))))))

尋日無開機睇番真係好感動, 多謝晒你地呀))))

子爵府

嘩, GLORY你咁夜上網o既!

玩野牙!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x
有冇睇電視嫁....... <出牙係唔會發燒嫁>.

[size=large]我依家係TKO, 聽日兒童節去邊好呢?

大宅

Adrain媽媽,車:
我聽日都可能去大埔海濱公園反呀……妳地幾點到呢?? 
希望聽日好好天啦!!!

mei:
依哋…..妳今日向TKO,但我要去掃墓忝…..吾係彤彤可以見下CW牙!!!

sum:
Hi…how are u today?? Do u miss us?? We all miss u lei?? Over over……

大宅

tatacat , Candy,

如果聽日唔落雨, 我們大概下午兩時左右到, 到時你們到達, 電聯, 大家一齊玩啦!

mei, car car, 你們來不來呀?

大宅

好媽媽勳章

adrian ma / tatacat / mei / carcar,
聽日大埔公園......我可能join到wor......諗諗先. 如我到就call你地啦.

sum sum,
how r you? have a nice trip~

大宅

makusma,

仲mug不去街呀?

sum sum,

Does naoki adapt to the new environment? How about you ? Are you staying at your 99's home?

侯爵府

I AM NOW IN JP ....HAHAHAHA

I can see Chinese version.. We can chat as usual. Hope all can understand my english.

There is ranning and cold in Osaka, we are staying in home until now. Naoki is sleeping now.

Naoki is very very happy and he can sleep well last night here. However he don,t eat so much as he can,t sit well at bb car.

Most interesting event, when he first sight to AH-GAP brother (they are twins and same face). He saw right and left for many times and showed very strange, then laugh and laugh.

[size=xx-large]HAPPY CHILDRENS DAY!!!

男爵府

心心:
日本好似地震喎, 你有無感受到呀???????今99見到NAOKI會唔會好開心呀???????
亞GAP=亞甲 :lol: :lol: :lol: :lol:

HI ALL:
IF我聽日真係去大埔, 我諗都會係3點度, 我怕晒

而家有邊個諗住去呀????
TATACAT, ADRIAN媽, BIGNOSE, MEI, JACKIE, CANDY, 有無漏呀??我地電聯啦...........

我剛拜完山, 好TIRED, 但兒童節, 又想帶JEFF出去.......點好呢??????
該用戶已被刪除

子爵府

我諗當時Naoki個樣一定好得意. :lol: :lol: :lol:

ALL:
我去左西貢打左個ROUND呀 ~ 買左好多SEAFOOD返黎FAMILY DAY.

唔知係咪食左藥水, CW非常痴身+扭計=我EXTREMELY TIRED.

珍珠宮

心:
咁NOAKI終於應唔應到亞甲?

今日去左OP,晴晴唔係想像中咁雀躍,只係見到熊貓+DIANOSAUR先有D反應,可能訓唔夠,所以都冇心機玩,成日都要COFFEE抱.早知唔同佢去,我又唔舒服,COFFEE同佢玩MERRY-GO-ROUND時又整親雙腳. :-(

侯爵府

Just back.

We went to akachan (jp style's ours) and ate NINE-noodle, its so expensive as yen rate is high.

CAR
Where ? I haven't do yet bor
Your BIG-HEAD-PHOTO jeffrey looks similar to brandon ah.
HOW's jeff? 

MEI

GOOGOO
our bb still young, cannot expect they will very high-sin. how about the other mami? ronnie... toma.... ah sai..... any photos?
I am not sure can he find who is GAP... sometimes I also can't

WHO is**mom2chingching**

大宅

心心: 辛苦冇丫?? 甲兩兄弟真係咁似樣呀!?!?

睇 Ian's album 就有今日ocean park 相, 不過都冇同小bay + 睛睛影相...

googoo: 我地累得很, 去完op仲要去探奶奶+亞太婆... 睛睛開心嗎?? coffee抱住bb行一day, 都累死咯!!! 早d休息下啦, 好彩明日still holiday

西西: 妳地又點丫, 有冇相睇呀???

禁止訪問

子爵府

Che, How are you?

禁止訪問

首頁
12345...55

尾頁

跳至