媽媽會所

跳至

首頁
23456...55

尾頁

大宅

Re: 2002年11月BB會(PART 69)

carcar ,

搽了禾熟油了, thank you.

大宅

Hi Che!!!! yes managed to catch some sleep yesterday and today. went to the park with zandra this morning, and went shopping with her in the afternoon (first time ever!!!) I had lots of fun!

大宅

[size=large]大埔海濱公園自由行

禁止訪問

大宅

[size=large]Good Morning All!! :-P

大宅

早晨呀)))

擒日真係算好天啦, 大埔海濱照都好靚丫!!

adrian媽: adrian冇事嗎??? 之前果晚, Ian半夜由床尾look左落床, 好大聲pang, 嚇到我地慌丫!!!! 不過冇事冇樓, 因為在佢睡夢中發生, 佢都冇乜太大反應, 我一抱起佢, 佢又再sleep過... e+成間房舖晒地膠, 以防萬一佢太反 目訓 啦 :-( :-(

candy: 係丫Ian大個左好多, 唔單只外表... 我諗係同我過去一個月訓練有關... 想佢學獨立d, 有自理能力, 見佢又一步一步咁做到, 既開心之餘又唔捨得佢個bb樣 :-P :-P 但又冇奶油唔比佢大架 我好多時都睇番佢細個d相回味o下:-P :-P

男爵府

good morning
你地海濱公園d相好靚呀

ronnie,
ian真係好高呀
不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

大宅

gladys: 咁早呀妳?? peony相中是什麼地方丫??

男爵府

ronnie,
係呀...今日要返工,但學生放假,所以free到震呀 :-P
大頭相是樓下平台,簽名相是赤柱
不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

子爵府

RONNE & GLADYS 早晨 )))))))))))))

男爵府

mei,
morning呀..唔知係咪好多人都放埋呢3日呢?!

大宅

morning mei

gladys: stanley都有長堤嗎

男爵府

ronnie,
有呀~~大街(左面)行到盡頭見到大石一堆,沿海行去美利樓就是相中模樣呀 :-P

大宅

好媽媽勳章

Good morning!

Hi all,
呢個weekend過得好開心. 你地呢?

Adrianma / tatacat,
琴日大埔海濱公園真係好正, 陽光普照, 軒軒仲見到咁多朋友仔, 玩得好開心.
Adrian跌落床, 而家冇事丫嗎?

Adrianba,
D相好靚呀! Thank you very much. 等你得閒又整條link比我地download丫 .

Carcar,
你地有冇去snoopyland呀? 多唔多人? Jeffrey仲有冇發燒? 軒軒last week都冇拿拿發燒, 99同工人都話佢出牙, 但到而家連牙既影都唔見bor
1/5我可以confirm.

Ronnie,
你地op D相好靚wor, 係咪新相機?
等我搵日同軒軒去op, 我想比佢試下坐cable car.

心心,
比我地睇下亞甲兩兄弟張相丫. 我諗naoki一定好迷茫, 點解daddy識分身

子爵府

GLADYS
我都好想放埋呢3日呀!

JACKIE + CARCAR + BIGNOSE
CW成個假期都咳+要食藥, 佢明顯地相當痴身非媽不要.
尋晚大家都訓得唔好, 6點幾CW仲要我抱住佢行...... 我依家真依極度疲累!

RONNIE
IAN咁叻仔WALL PAINTING都好似冇攪到一身係.

ADRIAN爸 + 媽
依家ADRIAN點呀?
尋日千祈唔好認錯人呀, 我攬住果個唔係好老公黎嫁.
係呢, TKO咩途徑去大埔海濱公園呢?

希望幾2日CW快D好返等我地可以過個開心復活節啦.

大宅

[size=large]morning~~

sum:亞GAP 1號/ 亞GAP 2號

car:jeff點呀?小bay之前燒左咁多日+病,呢幾日發現一連出緊5隻牙,好似有一隻係大牙,so...可能因此抵抗力咁弱,睇緊d啦

mei:
cw點呀?lunch time訓陣啦,眼訓好難頂,希望cw快d好返

makusma:
makus點呀?睇緊d呀

vv:
我地4/4都好支力呀,o個日係一個expensive trip呀,樂極忘形lost 埋電話呀 :-( 尋日即刻出返

googoo:
小bay o個日都唔係好high 先ja...可能前日玩得丸多,4/4支力無mud mood...小bay玩merry go round唔肯自己坐,喊晒呀,結果坐馬車seat睇住tommy騎馬仔,好鬼high 先
coffee點呀,佢成日抱住mi mi,又咩晒行理,好好老豆呀!佢都好支力,又整親腳咁慘,你呵返佢啦

tata/adrianma/twinsmom...
嘩...你地又一齊影好多相呀,好靚呀!我都想今weekend去下先

car:
1/5我confim OK,thx!

子爵府

JEFFREY上6下4
CW 依舊上4下4

西
OH NO, 算啦, 當比個機會自己換新電話.

大宅

西西: 妳咁樣 唔多似bad news... 仲好似好開心咁wor!!! 女人都係愛新野 :-P :-P

gladys: ic... ic... 平時冇留意到

makusma: 快d帶軒軒去反o下啦!!

mei: 今day雖則要番工, 查實係唔係比平時free?? 如果係, take a nap, 早d走 :-P

大宅

我又要出去送貨,chat later

大宅

心:有時間就報告下日本最新情況,你d日文ok冇,除左靠亞甲翻譯你可否同佢地溝通呀!

adrian媽:d相好靚呀,真係要度下期去大埔海濱公園玩下先!

西:小bay好man 成個大佬咁款wor

car:1/5我都confirm OK

mei:cw個咪眼嘟咀look琳琳都好鍾意做~係呢你地而家簽名相post係邊個album:imagestion or album town OK 未?

呢個假期去左Gold Coast玩得好開心,琳琳去到沙灘初初都極唔liki喊晒口,後來見到表哥表姐玩得好高興就開始釋放自己,仲食左小小沙添 我地係市集到買左兔耳仔、髮夾,又畫左張Q版全家福

首頁
23456...55

尾頁

跳至