懷孕前後

跳至

首頁

尾頁
y

男爵府

請問本身有小肚腩,咁到懷孕期間頭一至三個月係未無咁容易察覺到架!(本身身材唔算肥,身高同體重可算標準),咁通常幾個月開始會明顯見肚呢!thank you!

唔該!

大宅

Re: 請問本身有小肚腩,咁到懷孕期間頭一至三個月係未無咁容易察覺到架!(本身身材唔算肥,

每個人不同的~
我本身是中等身材(都有小小肚腩),但2.5個月開始現肚,我朋友比我高小小(但她是fit身形個隻)3.5個月都仲好fit,只有小小肚腩~
有d人個幾月就現啦!

別墅

Re: 請問本身有小肚腩,咁到懷孕期間頭一至三個月係未無咁容易察覺到架!(本身身材唔算肥,

我是中等身材有小肚腩,我有左4個月,先見肚。

大宅

我都係小小肥個隻,未有時都有小肚腩,有左個幾月就現肚了!不過著衫重可以掩飾倒,而家3個幾月,都掩飾唔倒了!
不過每人唔同架,我算早現肚個隻。

y

男爵府

thank you!大家

別墅

我本身都算瘦o架, 有左成6,7個月先見肚。
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome

男爵府

我2個月已經見肚啦, 果時d褲都好緊.

複式洋房

我差不多四至五個月左右才見肚[quote]

男爵府

我大約到5個月就見肚啦! :-P

水晶宮

me too. when i was pregnant for 5 months, nobody knew that i was pregnant. only after i started wearing maternity wear did my colleagus realize that i were having a baby.
甜心糖糖 寫道:
我大約到5個月就見肚啦! :-P

大宅

it is related having a girl or a boy? people said having a girl is earlier to show, boy usually won't show until 4, 5 months. It is true to most of my friends.

I have a small tummy and it show starting in 2.5 months.
該用戶已被刪除

大宅

我都成四、五個月先見肚呀
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

首頁

尾頁

跳至