潮流時尚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

One-piece 裙

有無人知道邊間shop有好多連身裙賣呀...我好like連身裙, 方便返工, 不用時時mix & match (因我好lazy架)

子爵府

2024年龍年勳章

Re: One-piece 裙

any info please....

大宅

我通常見d舖頭都係得幾條, 好少有好多
今年流行雪紡, 所以較多雪紡one-piece

子爵府

2024年龍年勳章

Thanks amypunwm. 係啦, D shop得好少選擇...anyway, thanks...

洋房

我都好like連身裙,好舒服好方便

別墅

我係銅鑼灣金百利, 應該係上一層見到佢地有d應該係先己出品ke連身好靚, 不過要700-800蚊, 如果係已前, 我唔諗就買, 但係現在.... 有咗個細.... 不過我都想其他人會適合. 唔係淨色, 係有花, 真係幾靘架.
應該係上一層, 第一行右手邊, 你地去睇吓啦.

伯爵府

我通常去JDC買連身裙,今季有十多個款,有時一個款五六個花,今季買咗兩條。開季而一個多月了,貨都去得好快,不過不時有新貨。

JDC地址:羅素街 7/11旁邊 ,時代廣場對面。好易找 !T25758805

我有九折咭

子爵府

dominee 寫道:
我係銅鑼灣金百利, 應該係上一層見到佢地有d應該係先己出品ke連身好靚, 不過要700-800蚊, 如果係已前, 我唔諗就買, 但係現在.... 有咗個細.... 不過我都想其他人會適合. 唔係淨色, 係有花, 真係幾靘架.
應該係上一層, 第一行右手邊, 你地去睇吓啦.

I bought a one-piece dress from this shop , very beautiful, but quite expensive.
我個寶貝仔係屎撈B

別墅

係唔係心口打"摺", 有橙色嗰條呀???? 我好鍾意嗰條呀......

複式洋房

我覺得JDC d 野,一年貴過一年,唔知係未知道有客路,所以d價都幾拿

伯爵府

jujuma
我都覺!好在我不是太瘋狂,一年四至五件。因很多時同款不同布,有時同一種布做衫又做裙,有時D衫太新潮,所以覺得好都沒有買。今季買了兩條裙、一件衫、一件短的乾濕褸。

你在附近上班嗎?我在Times Square.

子爵府

2024年龍年勳章

我都有去過JDC, 真的幾正架..但我想買D executive look既款. 去見客著JDC果D好似唔係太適合..

複式洋房

wensi,
我不是在CWB返工,不過以前左TST舊舖買開,所以放假會去CWB或Central睇。你講得冇錯,佢地好鬼鍾意一隻款做十幾卄隻布,我試過一件褸有晒三四個花,

伯爵府

可以去bv.blu: 須然不多One-piece 裙但多數是executive look既款又不會老土或這去I'SIS都不錯但又是One-piece 裙不多

bv.blu:
shop g/f area 1,83 percival street, causeway bay, hk.

I'SIS
Shop m, g/f., po foo building,3-5 foo ming street, causeway bay, hong kong.

伯爵府

jujuma
你好激吖!一件褸有晒三四個花。我還末到這地步,會看定些才買。所以沒有一sales跟開架,我係small potato在他們眼中,行多過買。我去多左I'SIS店少,不容易揰衫。

子爵府

2024年龍年勳章

Thanks wensi, 其實我係bv.blu既fans...ha...ha...好多時轉季, 我一定去bv.blu行下. 因我係中環返工,我多數去萬宜大廈果間. but 我發覺係金鐘的金鐘廊間shop多D款, 得閒去look look la...

複式洋房

wensi,
我都成日去ISIS架,不過系TST過間。講真,我覺得佢D款仲襟興過JDC。我有兩條裙三年前買,今年summer仲可以

大宅

JUJUMA,

I LIKE ONE PIECE DRESS WOULD YOU SEND PHOTO
TO US TKS A LOT.

[email protected]

複式洋房

What I buy is skirt not one piece dress. I seldom buy one piece dress la because I have a thick waist line.WooWoo..... I will ask my husband how to send photo

伯爵府

jujuma,
我知可收儲單三個月內可做VIP,我哋可唔可以一齊儲單。我現在有$960.60的單,發單日2004.03.30至到六月內有用。我賣了兩條連身裙,一條入駁啡色,另一條黑色大v領。新貨一定有15%off。

MuiTse
我很小在bv.blu:買看多,因太行政look。但今季買了一條吊帶裙打摺白底啡色花。現在買兩件有75折,你有沒有VIP card吖?

現在等天氣熱,頸都長!

首頁
12345...9

尾頁

跳至