懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

胃痛!!!!

有無媽咪成日胃痛架?
我未有bb之前食開隻胃藥好好,一食就唔痛!
但有左唔敢亂食藥,痛到死死下~~!
有無邊隻胃藥孕婦都食得架?

大宅

Re: 胃痛!!!!

嘿嘿
我未生前都係成日胃痛,有左頭幾個月更加易痛,但我諗你都係唔食會好d...始終我覺得藥物唔係咁好,所以陀住阿b時我痛死都唔食...個時唔止胃痛,仲+埋頭痛...腰痛...嘜都痛啦!!!!

別墅

嘿嘿
我都係咁胃痛胃氣好多,有左6週已經痛左成個星期 :-( :-(
唔敢亂食藥,日日辛苦到想死~~~唉
我上次有左胃痛仲勁過今次,睇左好多e生中西都睇埋
食左好多藥都一樣照痛 :-( 最後我頂唔順..............
呢只有死頂.日日係到煎><希望呢d日子快喇

等待驗證會員

我而家有時食完野(特別係早餐)會有d胃痛.... 點解呢????

大宅

我未有bb前間中都有胃痛, 有左bb後試過晚晚吃晚飯時就胃痛, 不過都係死頂吃完do野, 又唔可以吃胃藥, 驚對阿b有影響, 不過我一訓係度一陣(半個鍾頭到)又會好d. 我問過醫生佢就叫我餐與餐之間吃少少o野, 或者留意下自己吃左d ma, 因為可能有d食物消化唔好, , 以前可能妳吃開無問題, 但以家有左bb後會唔同左,所以要留意下自己個飲食, 睇下有無d食物會引起個胃痛. 醫生都有問我要唔要開d止痛藥, 我想都唔係咁好, 頂到就頂了, 少吃d藥都係好事o黎.我以家30周了, 間中一個星期都有一兩日胃痛, 都係咁. 我都希望個b快d出來, 唔使咁辛苦.

民房

我陀bb時又係成日胃痛
痛到好似比火燒敢
我通常都會食幾粒話梅
呃左d胃氣就會舒服d

民房

我一向個胃都唔係咁好ga~而家朝朝一起身就會痛
~搞到個人都無曬心機食野~又好多胃氣..又要痛真係好辛苦~~
又唔可以食藥wor~~
bb乖d la

伯爵府

畀面勳章

我諗你應該介吓口會好d,我有左後個胃成日痛,有三次腸胃炎,醫生話我個胃好差,唔係食左有菌的食物,叫我介口,特別係酸野.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我直情胃抽筋......琴日頂唔順去左睇醫生...
已經31w..... 依家先黎痛, 唔知點算

首頁

尾頁

跳至