親子旅遊

跳至
[本地] 迪士尼門票  

首頁
23456...25

尾頁

珍珠宮

引用:今天打電話23779886問陳生佢同我講大人390

原帖由 slovev 於 14-11-13 發表
今天打電話23779886問陳生
佢同我講大人390,小童280
跟之前JM報價唔同
差$2算啦,問題係補幾多升級,等JM返黎分享

大宅

請問如果買了電子票後如想UPGRADE銀咭是入場前還是入場後 ? 如我想明天去, 那麼UPGRADE咗後便不能進入? 因銀咭不是每星期六日也可以進入。。。

大宅

回覆 suetmanh 的帖子

我都買e-ticket,門口有自動機換飛,應該換飛之後入場,入場後搵CS升級年證
我仲未去,今個星期日會去,之後報告

大宅

Thanks

大宅

ifdbb 發表於 14-11-14 10:16

我都買e-ticket,門口有自動機換飛,應該換飛之後入場,入場後搵CS升級年證
我都諗住買E-TICKET下個月去然後升級銀卡,麻煩你去完報告下加幾錢同點升級, THX!

男爵府

畀面勳章

我想問下你打去23779886,係男人聽定女人聽,因為我之前有打過去問,有個女人聽,話大人門票398,同你地講既價格不同

大宅

回覆 siu_yan0308 的帖子

之前有JM講搵陳生我打過去小姐幫我轉陳生
我一開始就表明問迪士尼票價格

因為我同陳生講國語
同我講大人價390
之前JM講388
差2元
我都係以為我講國語報價唔同或啱啱漲價

但陳生服務唔差
都可以用what's app搞定

大宅

係入場後進迪士尼去補差價換年票因為換年票地方係迪士尼裡面

珍珠宮

引用:回覆+siu_yan0308+的帖子之前有JM講搵陳生

原帖由 slovev 於 14-11-15 發表
回覆 siu_yan0308 的帖子

之前有JM講搵陳生我打過去小姐幫我轉陳生
我廣東話問都係390

男爵府

畀面勳章

回覆 slovev 的帖子

之前我打去有個女人說大人3980,頭先諗住打多次,點知去左留言信箱,已whatsapp問,等佢回覆

大宅

成功啦成功啦! 昨天去完一切順利,
買$398 E-ticket, 去到自助換票, 跟住比$351便UPGRADE到

我有問職員點睇到張E-ticket值450/ 499, 佢講佢都唔知, 要去到自助機一"DO",
才知.

我個人認為只要手拿張入場票便值$499, 只要有HKID於一月X日前便可用舊價$850去買銀咭... ... 報告完畢, 希望幫到你地... ...

大宅

回覆:迪士尼門票

今日用$390大人飛入場,入場後即去CS upgrade,銀卡annual pass只係補$351,即係用舊年卡價$850減新價$499!超級抵!多謝JM報料

sasa0208    發表於 14-11-17 09:33

珍珠宮

引用:成功啦成功啦!+昨天去完一切順利,買$398+E-

原帖由 Xmasxxx 於 14-11-15 發表
成功啦成功啦! 昨天去完一切順利,
買$398 E-ticket, 去到自助換票, 跟住比$351便UPGRADE到
thanks!!!! yeah !!!

珍珠宮

引用:今日用$390大人飛入場,入場後即去CS+upgra

原帖由 馬騮山寨主 於 14-11-15 發表
今日用$390大人飛入場,入場後即去CS upgrade,銀卡annual pass只係補$351,即係用舊年卡價$850減新價$499! ...

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 +3金熱血 畀面勳章

別墅

回覆:Xmasxxx 的帖子

大宅

想問問間旅行社今日開唔開架? 想買定, 星期5 入場轉金卡

大宅

回覆:馬騮山寨主 的帖子

請問你係咪幫尖咀間旅行社個“陳先年“買e-ticket?

大宅

回覆:anlywan 的帖子

Can PM me agent details?

大宅

回覆:Xmasxxx 的帖子

Sorry..睇到有D亂,你係tst 陳生果度買?print email即e ticket? 可於門口自助機換ticket?

首頁
23456...25

尾頁

跳至