跳至

首頁

尾頁

洋房

原文章由 mimikitty 於 08-3-27 13:46 發表
我都好羨慕你地
因為你地可以由家人照顧bb
我就無啦
只好請工人照顧
但我勁唔放心
都好掛住bb

其實有工人你又可以日日見到佢,都好好呀,你可以裝cam睇住個工人,應該會好D
BB健康,快高長大!!!!

大宅

原文章由 mimikitty 於 08-3-27 13:46 發表
我都好羨慕你地
我就無啦
只好請工人照顧
但我勁唔放心
都好掛住bb

其實我生之前都諗過請工人, 因為我媽咪已經揍緊哥哥2個女, 再加埋我個B佢真係好BUSY, 坐月個陣想自己揍返屋企架, 因為2個女係到好"熱鬧", 揍阿B已經唔夠瞓, 有時想瞓佢地又嘈~
而且我媽怕BB痴身, 唔係我都可以繼續全人奶啦~

起碼你唔洗揍來揍去, 一返去又見到阿B丫.
你都真係裝個CAM係屋企, 可以及著都放心的.

男爵府

放鬆d啦, 我都係請工人湊bb, 你個工人做左幾耐呀?信心嘅野係要培養出黎架, 試下慢慢放手比工人湊, 佢知道你信任佢, 佢又會比多d心機做架(以正常工人黎講), 我個工人已經做左4年, 大仔都係佢湊, 我對佢絕對放心, 所以我同c6可以留低個仔比佢, 自己去旅行都得, 不過開頭係辛苦d, 慢慢黎啦~~

我都好羨慕你地
我就無啦
只好請工人照顧
但我勁唔放心
都好掛住bb

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我每日返工既目的就係快o的放工見個女.......

子爵府

好媽媽勳章

V tired each day coz have to wake up early and cannot take a nap in the afternoon.

A little bit miss my BB

大宅

我仲有3個星期就放完大假,正式返工,雖然有工人照顧,都好唔放心1,怕工人成日抱阿b,亦擔心bb認工人唔認得我...

首頁

尾頁

跳至