美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 我終於搵到一隻好work既美白產品

我朋友就係賣比我呢個價錢,佢話呢個係會員批發價,係最平,乜原來你仲拿得平過我,因之前我都上過呢間公司找我朋友,我見佢有d台灣人幫佢買野,仲買左成幾個紅白藍袋既貨,都係賣呢個價,所以先諗住已係最平,咁你個friend有冇price list可比我睇呀?我上一set係年幾前買,因大肚時好懶,冇乜點護膚,所以磨砂同mask仲用到而家,其他o個d就用晒,而家生完bb想買番d黎整靚番d皮膚,我都諗住會用番呢個牌子,一黎好用,二黎好抵(原來你買仲抵),出面d牌子郁下都幾百蚊,係呢你個friend間美容院係邊架?

大宅

sammili,
嘩,買幾袋紅白藍咁誇張!全部都係呢個product呀?
佢好似有2間,一間係屯門/天水圍?另一間係九龍灣。

大宅

sammili,

我都想知, 可以pm張pricelist給我好嗎.....
1000 thanks~~
:-P :-P

別墅

我都想知, 可以pm張pricelist給我好嗎

大宅

好媽媽勳章

tictacorange,
係呀全部都係呢個牌子d product,好誇張ga,好似唔洗錢咁,佢地買返台灣賣,我見佢地仲有洗頭水,護髮素,沖涼液同緊膚露,我都想試,好似都係一百蚊左右,因生完bb d肉好鬆,想緊番d,你可唔可以問埋你個friend幾錢呀?

MeiLuiMaMe
pls check pm

複式洋房

我都想知, 可以pm張pricelist給我好嗎

大宅

好媽媽勳章

air_8181,亞史,

大宅

Is it worth to try ?
:sm: Auntie_Winnie

大宅

好媽媽勳章

YES!
Auntie_Winnie 寫道:
Is it worth to try ?

大宅

好媽媽勳章

哈!我搵到佢地個網頁,大家可入去look look la
http://www.hk.usana.com

複式洋房

我都想知多d,可否pm資料比我!
nothing has comes from nothing

洋房

我都想要pricelist , 請pm 給我。謝

男爵府

好媽媽勳章

FF 寫道:
我都想要pricelist , 請pm 給我。謝

Me Too...... :-P :-P

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

Kristy-mummy ,FF , miffy,

民房

Hi, Tictacorange,

Can I have the product information and price since I'm also interested to buy this product.

Thank you. Pls PM me.

民房

Thank you. Pls PM me.

洋房

I want to know as well, pls. pm me. Thks.
我叫瑩瑩,1月6日出世啦!!! Jan 6 (2.52kg) Feb 6 (4.2kg) Mar 10 (5.32kg) Apr 14 (6.26kg) Body length 59cm May 14 (6.74kg) Length 62cm Jun 4 (6.94kg) Length 68cm Jul 7 (7.05kg) Sept 20 (7.85kg) Length 69cm Jan 7 (8.6kg) May 15 (10kg)[font] :-D :-) Ying Ying Photo [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD1/33439/birthday.gif[/img]

大宅

HELLO ALL,
你地可以自己親自去佢專門店睇下試下先啦。
呢到係地址:
銅鑼灣告士打道255-257號信和廣場地下三號舖
星期一至日,早上十一時至晚上九時

至於prx list就到請sammili幫手啦~~~thx!
如果大家試左岩既,想買平d可以pm我幫手啦。價錢六折左右。不過交收方面就要就下我啦。因為我返工同住都係屯門,要星期六日先出到黎。

大宅

sammili 寫道:
tictacorange,
係呀全部都係呢個牌子d product,好誇張ga,好似唔洗錢咁,佢地買返台灣賣,我見佢地仲有洗頭水,護髮素,沖涼液同緊膚露,我都想試,好似都係一百蚊左右,因生完bb d肉好鬆,想緊番d,你可唔可以問埋你個friend幾錢呀?

MeiLuiMaMe

我問左我個fd啦,價錢如下:
清爽深層沐浴露
零售價$87
會員價x0.8
朋友價x0.65

絲柔緊膚露:
零售價$167
會員價x0.8
朋友價x0.65

修護營養洗髮露:
零售價$92
會員價x0.8
朋友價x0.65

清盈滋潤護髮素:
零售價$105
會員價x0.8
朋友價x0.65

另外原來頭一次去專門店,俾$300入會fee就可以做會員,永久有8折。

另外原來我用緊果隻係完美活肌精華,$399
唔係深層美肌精華!$353
因為我用果隻係適合極敏感皮膚用。而深層美肌精華係適合比較年紀大既用,含果酸,收緊功能會勁d。

首頁

尾頁

跳至