美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 我終於搵到一隻好work既美白產品

tictacorange,
咁搵你買係咪即係零售價x0.65呀?你可唔可以比埋你個friend護膚品個零售價我呀?因兩邊d價錢都唔同,好亂呀,麻煩晒。唔怪得之你覺得白左而我唔覺la,因為我係用深層美肌精華,而你係用完美活肌精華,乜原來深層美肌精華係for年紀大d ga,我唔知呀,等我今次試下完美活肌精華先。

大宅

sammili,
係呀,我睇過你個prx list,你個價錢應該係零售價既8折左右。
而我果個係零售價6.5折。

柔潤補濕潔面乳$117,150ml(突破性水溶軟

大宅

好媽媽勳章

想問下你會係邊度交收呀?因我仲坐緊月(下星期先坐完),如果太遠的話就唔洗麻煩你la,因我住灣仔,而間公司o係銅鑼灣,我比較就腳(我見你返工同住都在屯門)
thx

大宅

sammili,
你可以直接約我朋友係灣仔交收。

大宅

好媽媽勳章

oh...good, 真麻煩晒,但我都要坐完月先得,最快都要下個weekend先可出黎。

洋房

唔好意思,睇個price 有0的亂,想問咁係咪
e.g.柔潤補濕潔面乳$117, 巳經係六五折的價錢?

同埋可唔可以話比我知每樣東西大概有幾多容量(ml)?

大宅

係呀,巳經折左,原價為$180
可以,我會edit番之前既post,加番個容量落去。

民房

隻 eye cream 去 dark circle work 唔 work ?
i go to their website and look their products, they haven't mentioned the products are for "whitening", is really can even our face color tone?
thanks

大宅

好媽媽勳章

abc11,
隻eyecream去黑眼圈都ok ga,而主要有美白功效既產品係完美活肌精華。

別墅

sammili,
pls send the info to me

Thanks
Angela

大宅

tictacorange, sammili

我想問邊d可以減淡雀斑呢?如本我想試下SKII的, 不過好貴, 請介紹.

Thanks !

子爵府

sammili,

我都想知, 可以pm張pricelist給我嗎

洋房

我都想要pricelist , 請pm 給我

民房

if buy from your friend, what is the price for both 2 essence?
pls pm me.
thanks

別墅

請問"sence"可以係邊買到ga..有無門市??
pls pm to me...thx!!

複式洋房

可以pm張pricelist給我好嗎?

大宅

Hi all,
關於價錢同埋product既功效介紹,請refer番以下呀。
至於如果大家真係想買既,請pm我,我會俾我朋個個電話你地直接搵佢。

kingmen,
shop係causeway bay。上一頁有提到地址。

[quote]
tictacorange 寫道:
sammili,
係呀,我睇過你個prx list,你個價錢應該係零售價既8折左右。
而我果個係零售價6.5折。

柔潤補濕潔面乳$117,150ml(突破性水溶軟

大宅

清爽深層沐浴露:
清新芳香令人感覺舒暢
不含鹼性,適用於任何肌膚
配方內含迷迭香,黃春菊,橘子皮和蘆薈
零售價$87
會員價x0.8
朋友價x0.65
235ml

絲柔緊膚露:
令身體經常保持滋潤
含有經測試驗證的緊膚元素
氫氧複合物令肌膚柔滑細緻
配方蘊含黃豆蛋白質,樹脂黃油,神經酰胺-3
零售價$167
會員價x0.8
朋友價x0.65
220ml

修護營養洗髮露:
獨特的滋潤配方,平衡頭髮的酸鹼度
內含草本植精華,維他命e,小麥蛋白及脂質
令秀髮徹底清潔,柔軟潤滑,濃密富光澤
配方內含迷迭香,鼠尾草及黃春菊
零售價$92
會員價x0.8
朋友價x0.65
235ml

清盈滋潤護髮素:
獨特豐盈滋潤配方
含有小麥蛋白,維他命,及氨基酸
含有紫外光保護膜
配方內含鼠尾草及純植物精華
零售價$105
會員價x0.8
朋友價x0.65
220ml

洋房

How to join the Sense Member club?
Please provide the address, tel number for me.
Thanks

大宅

Karina2003,
Pls see below info.:

Shop No.3, G/F., SIno Plaza, 225-257 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong
Service Hours: Monday-Sunday, 11:00am. - 9:00pm.
Tel: 28369000

首頁

尾頁

跳至