美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 我終於搵到一隻好work既美白產品

hi tictacorange,
是否可以用你的 "朋友價" 幚我訂?

大宅

唔知油性皮膚啱唔啱用柔潤補濕潔面乳$117?

大宅

abc11 寫道:
hi tictacorange,
是否可以用你的 "朋友價" 幫我訂?

tictacorange:

我想問,如果透過你朋友訂,會係六五折定八折?!
同埋係唔係一定係灣仔mtr交收?!
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

洋房

tictacorange,
pl pm the price list to me
shuen

大宅

hello, tictacorange,

我都好有興趣, 可以給我資料及方法嗎? 我已pm了你, 等你的回覆, thanks

複式洋房

shuen 寫道:
pl pm the price list to me
shuen

me too...thank you very much...

Cathy

大宅

Please also PM to me thank you very much

別墅

KKMo 寫道:

Please also PM to me thank you very much

我都要呀!唔該.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好有興趣, 可以給我資料及方法嗎?

大宅

me too.

kelly.b.b. 寫道:

我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

別墅

thanks

複式洋房

Hi
無意間看到這個topic.
我都係usana的member.
我係上環返工, 如你們想訂, 可以找我.
我每個月都會買usana的產品. 健康食品/sense輪流買.

請不要誤會我在找生意. 因為一來我是沒有中間賺錢, 我可給單你們看. 二來我購買所得的分數只會給我的上線. 對我是沒有用的. 只是如果大家就到時間地點, 那麼你們就可以慳小小$. 平日我都會在上環.
假若你們不找我買, 亦請不要誤會我. 謝謝!
sorry, 先小人. 因為發覺最近在bk, 有很多topic都有人在爭吵不休. 雖然不關我事(我不會在那些topic留言), 但感覺不太好.

男爵府

畀面勳章

tictacorange:

我都好有興趣, pm比我呀,唔該哂

男爵府

sammili,

我都想知, 可以pm張pricelist給我嗎

THX.

子爵府

2020勳章

Hi! tictacorange,
我都好有興趣, pm比我呀
thank you so much!

民房

Hi loklokel
你有沒有pricelist呀?
如有, 請email給我. [email protected]
我係上環返工. 可以找你買嗎?
Thanks

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hi all,

Have anyone bought and tried? Pls share what products you used and give comment!

複式洋房

25yrs 寫道:
Hi loklokel
你有沒有pricelist呀?
如有, 請email給我. [email protected]
我係上環返工. 可以找你買嗎?
Thanks

Hi 25yrs,
已sent了pricelist 給你,
Thanks

公爵府

好媽媽勳章

tictacorange, sammili

我都想要pricelist , 請pm 給我

大宅

可否send個pricelist比我,pls PM me.Thanks,

Joey
2013全港學界藝術体操公開賽
http://youtu.be/mDfDSU_YB-Y

首頁

尾頁

跳至