興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幾好玩既flash game

唔係好長 範圍只係一間房
http://tokyo.cool.ne.jp/collinyea/1.swf
別看我一面笑意,  誰知我背後的辛痛? 別以為我樂觀天命,   我有哭不出的淚。 別向我耀武揚威,    我實在討厭世俗的價值觀... :-(

男爵府

Re: 幾好玩既flash game

http://tokyo.cool.ne.jp/collinyea/1.swf

大宅

仲有無其他類似的game ar...

大宅

我想問,個紅色盒點樣可以打開呀,然后又點呢?

進康姨姨 寫道:
唔係好長 範圍只係一間房

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

個紅色盒要放兩隻介指同支粉筆落去至開到,然後用佢嚟LAY個VIDEO。

我玩完啦!

大宅

wyl,

點樣可以o羅粉筆呀??
Thanks.

複式洋房

救命呀, 揾唔到支粉筆呀....... 有冇人知係邊呀?

別墅

粉筆係床邊呀!
我10分鐘攪掂,開門走人!

等待驗證會員

係咪睇完個video就玩完啦?? 個cd盒用來做咩ga??

別墅

Where is the ring? I only found the ring in dish @@

複式洋房

床邊個個唔係電芯咩,我只係揾到電芯咋

複式洋房

點解到門開唔到既?所有野都揾晒出黎啦.......我係咪仲有 d 野未做呀, 個 cd 盒同個張紙有冇用架?

別墅

hongmum 寫道:
床邊個個唔係電芯咩,我只係揾到電芯咋

在枕頭個邊
[img align=left]http://www.enjoyalbum.net/ealbums/userpics/12708/normal_100_0005.jpg[/img]

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

我都係搵晒野,但開唔到門走

複式洋房

救命呀~走唔甩0既.......

複式洋房

=0=
床有兩邊既 床頭同床尾都有野拿
櫃底會有盒帶
不停搖窗簾有多隻ring
開左盒 睇影片
影片人像最後會指住個十字架
段片完左之後 click十字個位
牆上有暗格
入密碼, 插灰色鎖匙
用鏍絲批開門
密碼就係張紙既網址入面搵得到架啦
別看我一面笑意,  誰知我背後的辛痛? 別以為我樂觀天命,   我有哭不出的淚。 別向我耀武揚威,    我實在討厭世俗的價值觀... :-(

等待驗證會員

我入唔到個web 呀?? 唔通俾人搬左??

別墅

我都上唔到 @@

首頁

尾頁

跳至